foto: Facebook.com
"Cilvēkiem vairs nav cieņas pret dzīvību" - Londonā nāvējoši sadurta grūtniece 8. mēnesī; mazulis cīnās par dzīvību
Nodurtā Kellija Marija Faufrele.
Pasaulē
2019. gada 1. jūlijs, 11:34

"Cilvēkiem vairs nav cieņas pret dzīvību" - Londonā nāvējoši sadurta grūtniece 8. mēnesī; mazulis cīnās par dzīvību

Jauns.lv

26 gadus vecā Kellija Marija Faufrele, būdama 8. grūtniecības mēnesī, zvērīgi nogalināta pašas mājās Londonā sestdien, 29. jūnijā, ziņo “The Telegraph”.

Sieviete sadurta ar nazi līdz nāvei, taču viņas mazulis izdzīvojos. Neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķi izņēmuši mazuli no mirušās mātes ķermeņa un kritiskā stāvoklī nogādājuši to slimnīcā, kur mazais zēns turpina cīnīties par savu dzīvību. 

Šis ir jau trešais nāves gadījums Londonā nedēļas laikā, bet 64. gadījums 2019. gadā. “Tāda ir Londona. Tā nekļūs par labāku pilsētu. Jūs varat izlikt uz ielām vairāk policistus, izvietot pat armiju, bet šī ir pasaule, kādā dzīvojam mūsdienās. Cilvēkiem vairs nav cieņas pret dzīvību, un paliks tikai sliktāk,” medijiem atzinis nogalinātās Kellijas Marijas tēvocis. 

Ģimenes locekļi mazuli apciemojuši slimnīcā dienu pēc traģiskā incidenta, lai nodotu bērniņam svētību un aizlūgtu par viņa dvēseli, jo ģimene jau atmetusi cerības, ka mazulis izdzīvos. 

“Cilvēki gaida atbildes, taču mēs tās pagaidām nespējam sniegt,” atzinis policijas pārstāvis, kas iesaistīts lietas izmeklēšanā. Policijā atzina, ka tiek pieļauti visi iespējamie nozieguma motīvi un pašlaik aizturēts viens aizdomās turamais – 29 gadus vecs vīrietis.