foto: Zumapress/Scanpix
Lidojums, kas izvērtās šausmīgā murgā: sieviete pilnīgi viena pamodusies aukstā un tumšā "Air Canada" lidmašīnā
Ilustratīvs foto.
Pasaulē
2019. gada 25. jūnijs, 11:06

Lidojums, kas izvērtās šausmīgā murgā: sieviete pilnīgi viena pamodusies aukstā un tumšā "Air Canada" lidmašīnā

Jauns.lv

Kāda sieviete atklājusi, ka lidsabiedrības "Air Canada" lidaparātā atstāta pilnīgi viena pēc tam, kad viņa aizmigusi lidojuma laikā, vēsta raidsabiedrība BBC.

Tifānija Adamsa aizmigusi lidsabiedrības "Air Canada" lidmašīnā reisā no Kvebekas uz Toronto šī gada 9.jūnijā. Pamostoties viņa atskārtusi, ka lidmašīna jau atrodas uz zemes. Tifānija lidmašīnā atradusies pilnīgi viena, turklāt joprojām bijusi piesprādzējusies.

Lidsabiedrība "Air Canada" apstiprinājusi, ka šāds incidents ir noticis.

Adamsa sociālās vietnes "Facebook" profilā vēsta, ka viņa pamodusies apmēram pusnaktī, vairākas stundas pēc tam, kad lidmašīna nolaidusies lidostā. Lidaparātā bijusi pilnīga tumsa, turklāt viņai bijis ļoti auksti. Tifānija norāda, ka notikušo atceras ar šausmām, jo esot ļoti pārbijusies. 

Pasažiere nekavējoties piezvanījusi draudzenei, pastāstot, kas ir noticis un kur viņa atrodas, taču drīz pēc tam Tifānijas telefons esot izlādējies.

Atrodoties lidmašīnā, Tifānijai pilotu kabīnē izdevies atrast kabatas lukturīti, ar kuru viņa mēģināja piesaistīt savu uzmanību. Tifāniju vēlāk atradis kāds lidostas darbinieks, kurš, kā norāda sieviete, bijis pilnīgā šokā.

"Air Canada" darbinieki pēc notikušā piedāvājuši sievietei limuzīnu un naktsmītnes viesnīcā, taču Tifānija no piedāvājuma atteikusies, vēloties atgriezties mājās pēc iespējas ātrāk.

Pēc notikušā sākta izmeklēšana.