foto: Facebook (Sydney Aiello)
Pašnāvību izdarījusi Floridas vidusskolas slaktiņā izdzīvojusi meitene, kuru mocījusi vainas apziņa par labākās draudzenes nāvi
2019. gada 22. marts, 21:58

Pašnāvību izdarījusi Floridas vidusskolas slaktiņā izdzīvojusi meitene, kuru mocījusi vainas apziņa par labākās draudzenes nāvi

Jauns.lv

Sidnija Ajelo (19) bija skolniece Floridas dienvidos esošajā Pārklendas Mārdžorijas Stonmenas Duglasas vidusskolā, kurā 2018.gada 14.februārī notika apšaude. Sidnija apšaudē zaudēja savu labāko draudzeni, un, kā stāsta māte, viņu kopš notikušā mocījusi vainas apziņa un posttraumatiskais stresa sindroms, kas novedis jaunieti nāvē, ziņo britu medijs "The Daily Mail".

Traģisko ziņu medijiem atklājusi 19 gadus vecās meitenes māte Kara Ajelo. Meitene pašnāvību izdarījusi 17.martā.

Sidnijas draudzene Medova Polaka bija viena no 17 bojā gājušajiem, kuri mira no tolaik 19 gadus vecā Nikolasa Krusa raidītajām lodēm. Apšaudes brīdī Sidnija bijusi skolas teritorijā, bet ne korpusā, kurā notika traģēdija.

foto: Facebook (Sydney Aiello)
Sidnija ar draudzeni Medovu.

Kā stāsta māte, skolniecei pēc notikušā bijušas problēmas apmeklēt nodarbības. Viņai bijis bail atrasties klasē, kā arī bieži viņa bijusi depresīva, bet pēc palīdzības nav vērsusies.

Sidnijai patikusi joga, visu dzīvi viņa vēlējusies veltīt citiem, palīdzot un sniedzot atbalstu tiem, kuriem tas visvairāk vajadzīgs. 

foto: Facebook (Sydney Aiello)

Dziļāko līdzjūtību Ajelo ģimenei izteikusi apšaudē bojā gājušās Medovas, Sidnijas labākās draudzenes, ģimene. "Tas, kas ir noticis, ir briesmīgi. Medova un Sidnija bija draudzenes ļoti ilgu laiku. Atņemt sev dzīvību nekad nav risinājums," satriekts par vēl vienu smagu zaudējumu ir Medovas tēvs Endrū.

Sidnija šodien guldīta zemes klēpī.

foto: Facebook (Sydney Aiello)

Jauns.lv jau ziņojis par pērn 14.februārī Pārklendas Mārdžorijas Stonmenas Duglasas vidusskolā notikušo, kad tolaik 19 gadus vecais Nikolass Kruss skolā, kurā viņš iepriekš bija mācījies, ieradās ar pusautomātisko triecienšauteni "AR-15" un lielu daudzumu munīcijas un sarīkoja apšaudi.

Floridas slaktiņa šāvējs liecinājis, ka slepkavot likušas balsis

Nikolass Kruss, kurš ir apsūdzēts par 17 cilvēku nošaušanu Floridā Pārklendas skolas slaktiņā februārī, pratināšanā apgalvojis, ka viņam dēmoni likuši ...

gallery icon
22

Vairāki aculiecinieki vietējiem medijiem pavēstījuši, ka Krusam skolā bijušas problēmas. "Ar Krusu skolas laikā bijis "daudz problēmu", stāstīja vietējais skolēns Nikolas Koks, kurš pieminēja gadījumu, kad Kurss skolas laikā izspēris logu.

foto: AP/Scanpix
Floridas šāvējs.

"Visi paredzēja", ka Kruss sarīkos šādu uzbrukumu, vietējam telekanālam WJXT sacīja cits skolēns. Viņš arī pavēstīja, ka uzbrucējs zinājis skolas plānu un drošības procedūras tajā.

Ameriku satricina kārtējais traģiskais slaktiņš skolā

Vidusskolā ASV Floridas štata dienvidos trešdien notika apšaude, kurā 17 cilvēki ir nogalināti un desmitiem ievainoti, un varas iestādes paziņoja, ...

gallery icon
68

Zināms, ka Krusa lietā joprojām norit tiesvedība. Lai gan visticamāk viņam tiks piespriests nāvessods, Kruss cerot uz mūža ieslodzījumu.

Papildu tiek veikta izmeklēšana par to, vai notiekošajā vaina nav jāuzņemas arī skolotājiem, kuriem bijusi iespēja slepkavības novērst.

Tēmas