foto: ekrānuzņēmums no video
Raganu sabatā Maskavā pesteļo par Vladimiru Putinu - slavē prezidentu, nolād ienaidniekus
Maskavas centrā notika Krievijas raganu impērijas sabats, kurā veica mistiskus rituālus Krievijas prezidenta Vladimira Putina aizstāvībai un nolādēja viņa ienaidniekus.
Pasaulē
2019. gada 12. februāris, 06:11

Raganu sabatā Maskavā pesteļo par Vladimiru Putinu - slavē prezidentu, nolād ienaidniekus

Elmārs Barkāns

Jauns.lv

Krievijas prezidenta Vladimira Putina slavināšanas un dievināšanas kults mūsu lielajā austrumu kaimiņvalstī brīžiem izpaužas baisos un traģikomiskos rituālos. Nule kāda Maskavas centra aristokrātiskā nama zālē notika Krievijas spēcīgāko raganu impērijas (tā sevi dēvē vairāki desmiti sieviešu, kuras nodarbojas ar pārdabisko pesteļošanu) saiets, kurā viņas veica maģiskus rituālus Putina atbalstam.

Lielā aplī melnos apmetņos tērpušās raganas uzrunāja “raganu impērijas” rituālu grāmatas sastādītāja Aļona Poļina, kura no mistisku tekstu sējuma monotoni vairākas reizes lasīja burvestības vārdus: “Celies savā varenumā Krievijas spēks, vadi Vladimira Putina ceļus patiesībā un svētībā – ar vārdu manu… Lai Krievijas spēks stiprinās, lai Vladimirs Putins īstenos ceļus redz…” Tālāk sekoja Putina naidnieku nolādējums, kuru vienbalsīgi skaļā balsī atkātoja raganu sabatā sapulcējušās sievas, vēsta radio “Brīvība”/”Amerikas Balss” telekanāls “Current Times”.

Maskavas “spēcīgākās” raganas teica, ka Putinam (viņa personā arī visai Krievijai)  pašlaik nepieciešams atbalsts un maģisks stiprinājums. “Current Times” žurnālistam, iztaujājot raganu sabata dalībnieces, tā arī ne no vienas burves neizdevās skaidri uzzināt, kas tad uzbrūk Putinam un no kā viņš jāaizsargā. Raganas vien slēpās aiz vispārīgām frāzēm vai aizbildinājās, ka par politiku neinteresējas.

Ragana Juliāna pārliecināti teica: “Obligāti jāatbalsta valdība un Putins jau pirmām kārtām”. Savukārt ragana Irina bilda, ka no matu galiņiem līdz papēžiem esot Putina fanāte un atbalsta pilnīgi visus viņa lēmumus, viņai kā Krievijas pilsonei pat neesot tiesību apšaubīt prezidenta lēmumu labumu, klāstīja “visvarenā” burve. Krievijas raganu impērijas ideoloģe Aļona Poļina pauda: “Vara tas ir tāds īpašs sorbents, par kuru (un tās pārstāvošo prezidentu) negatīvi nedrīkst runāt. Šis mūsu rituāls notika, lai uzlabotu dzīvi uz planētas Zemes caur Krieviju. Mēs nevaram iet apkārt prezidentam un viņu neatbalstīt”.