foto: Shutterstock
Ģimenes traģēdija Kamčatkā: māte atrod savu dēlu mirušu veļasmašīnas iekšpusē
Policija šobrīd pēta, kā zēna nāve bijusi iespējama.
2018. gada 5. decembris, 19:30

Ģimenes traģēdija Kamčatkā: māte atrod savu dēlu mirušu veļasmašīnas iekšpusē

Jauns.lv

Kamčatkas (Krievijā) varasiestādes sākušas izmeklēšanu saistībā ar kāda puisēna nāvi. Deviņus gadus vecais bērns tika atrasts miris veļasmašīnā, vēsta krievu medijs "Izvestija".

Deviņus gadus vecais zēns atrasts miris savā dzīvoklī veļasmašīnas iekšpusē, kas turklāt bijusi no ārpuses ciet. Kā vēsta Krievijas mediji, zēnu atradusi viņa māte 4.decembrī, pārnākot mājās no darba. Zēns visu dienu mājās bijis viens - māte darbā, bet tēvs atradies komandējumā. Dzīvokļa durvis bijušas aizslēgtas no iekšpuses. Telekanāls Rent TV, atsaucoties uz zēna radiniekiem, vēsta, ka puika jau iepriekš bija centies "ierāpties" veļasmašīnā. 

Deviņgadīgā zēna nāves iemeslu noteiks tiesu medicīnas ekspertīze, bet patlaban Krievijas policija un izmeklētāji strādā notikuma vietā, lai secinātu, kā tāda traģēdija bijusi iespējama. Zīmīgi, ka oktobra beigās Krievijā, Tjumeņas apgabalā, fiksēts vēl kāds gadījums, kad bērns ierāpies veļasmašīnā un nav spējis no turienes saviem spēkiem izkļūt, proti, 22.oktobrī kāda maza meitene iesprūdusi tehnikā un, lai viņu izvilktu, bija nepieciešama glābēju palīdzība.

Tēmas