foto: scanpix
Par Kerčas šāvēju skolā ņirgājušies, tāpēc izvērsts slaktiņš, apgalvo bijusī draudzene
Jaunietis, kurš trešdien arodskolā Kerčā Krievijas okupētajā Krimā sarīkojis slaktiņu, nogalinot vismaz 20 cilvēkus, un tad izdarījis pašnāvību, runājis par atriebību skolā pieredzētās ņirgāšanās dēļ.
Pasaulē
2018. gada 18. oktobris, 17:32

Par Kerčas šāvēju skolā ņirgājušies, tāpēc izvērsts slaktiņš, apgalvo bijusī draudzene

LETA

Jaunietis, kurš trešdien arodskolā Kerčā Krievijas okupētajā Krimā sarīkojis slaktiņu, nogalinot vismaz 20 cilvēkus, un tad izdarījis pašnāvību, runājis par atriebību skolā pieredzētās ņirgāšanās dēļ, Krievijas medijiem ceturtdien pastāstīja viņa bijusī draudzene.

"Vladislavs [Rosļakovs] man pastāvīgi stāstīja, ka viņš bieži strīdas ar apkārtējiem. Viņš stāstīja, ka zaudējis ticību cilvēkiem, kad grupas biedri sākuši par viņu ņirgāties, jo viņš nav bijis tāds kā citi," Kremļa finansētajām telekanālam RT sacīja 15 gadus vecā Zlata.

Rosļakovs viņai teicis, ka tāpēc "negrib dzīvot" un vēlas par ņirgāšanos atriebties.

Terorakts Krimas pussalas Kerčas pilsētas politehniskajā koledžā

Trešdien Krievijas anektētās Krimas pussalas Kerčas pilsētā noticis bumbas sprādziens politehniskajā koledžā, kā rezultātā gājuši bojā 13 cilvēki. Krievijas Izmeklēšanas ...

gallery icon
27

Kā stāstīja meitene, pēc tam kad viņi pārstājuši tikties, Rosļakovs arī viņu iekļāvis melnajā sarakstā.

"Kad mēs ar viņu tikāmies, viss bija labi. Viņš bija laipns un atsaucīgs, palīdzēja man, kad bija slikti," stāstīja meitene.

"Man ir žēl cilvēkus, kurus viņš nošāva, un man ir ļoti žēl, ka viņš beidza dzīvi pašnāvībā. Viņš bija labs draugs."

Atbilstoši jaunākajiem datiem trešdien sprādzienā un apšaudē Kerčas arodskolā dzīvību zaudēja 21 cilvēks.

Krievijas izmeklētāji un okupētās pussalas iedzīvotāji cenšas izprast, kādi bijuši slepkavas motīvi un kā viņš spējis sarīkot šāda mēroga slaktiņu.

Tēmas