foto: Ekrānuzņēmums
Lielbritānijā pirms karaliskajām kāzām no ielām vēlas padzīt ubagus
Vīrietis ubago.
Pasaulē
2018. gada 4. janvāris, 20:24

Lielbritānijā pirms karaliskajām kāzām no ielām vēlas padzīt ubagus

LETA

Lielbritānijas labdarības organizācijas, kas rūpējas par bezpajumtniekiem, paudušas nosodījumu pašvaldības vadītāja plāniem pirms maijā gaidāmajām prinča Harija un amerikāņu aktrises Meganas Mārklas kāzām padzīt ubagus no Vindzoras ielām.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vindzoras un Meidenhedas pašvaldības vadītājs konservatīvais Saimons Dadlijs šomēnes kritizēja policiju par tās reakciju uz "antisociālo uzvedību, arī uz agresīvo ubagošanu un iebiedēšanu Vindzorā".

Dadlijs solīja, ka mudinās policiju "koncentrēties uz to, lai pirms karaliskajām kāzām risinātu šīs problēmas". Viņš arī aicināja Temzas ielejas policiju "pret organizēto ubagošanu Vindzorā" likt lietā 1824.gada Klaidonības likumu.

foto: Ekrānuzņēmums
Vīrietis ubago.

Vindzoras Bezpajumtniecības projekta vadītājs Mērfijs Džeimss ceturtdien kritizēja Dadliju par "mazaizsargāto nozākāšanu".

"Atgriešanās pie 1824.gada nav atbilde," vēstulē izdevumam "Windsor and Eton Express" skaidroja Džeimss.

"Ir bēdīgi lasīt izteikumus, kas aplamā gaismā attēlo bezpajumtniecību un cilvēkus, kas ir kļuvuši par bezpajumtniekiem," teikts citas vietējās labdarības organizācijas Bretas fonda paziņojumā.

Princis Harijs un Megana Mārkla saderinājušies

Meganas Mārklas pirkstā mirdz saderināšanās gredzens, kura dizainu veidojis princis Harijs pats. Savukārt tā tapšanā izmantoti briljanti no princeses Diānas ...

gallery icon
53