foto: LETA/15min.lt
FOTO: ko tādu Klaipēda nebija gaidījusi, pilsēta pamostas dziļā ūdenī
Applūdusī Klaipēda.
Pasaulē
2017. gada 14. novembris, 20:14

FOTO: ko tādu Klaipēda nebija gaidījusi, pilsēta pamostas dziļā ūdenī

Kasjauns.lv

13. novembra rītā vairākiem desmitiem Klaipēdas iedzīvotāju nācies palikt iesprostotiem savos dzīvokļos, proti, no tiem izkļūt traucējis applūdušais pagalms. Iedzīvotājus visvairāk satraukušas līdz pusei ūdenī esošās automašīnas.

Klaipēdas pagalmi slīkst ūdenī

13. novembra rītā vairākiem desmitiem Klaipēdas iedzīvotāju nācies palikt iesprostotiem savos dzīvokļos, proti, no tiem izkļūt traucējis applūdušais pagalms. Iedzīvotājus ...

gallery icon
21

Kāds iedzīvotājs lietuviešu portālam 15min.lt stāsta, ka tagad viņam jādomā, kā salabot savu auto, kurš pēc plūdiem esot praktiski nelietojams. Tikmēr kāds cits vietējais iedzīvotājs apliecinājis, ka applūdis bijis gan pagrabs, gan kāpņutelpa. Lai izkļūtu no mājas, bijusi vajadzīga laiva. 

Glābēji saņēmuši vairākus zvanus par applūdušām automašīnām. Kāds iedzīvotājs pat ziņojis, ka ūdens aiznesis viņa auto prom no pagalma. 

Tikmēr Klaipēdas satiksmes policijas priekšnieks brīdināja automašīnas neiedarbināt, bet gaidīt, kad ūdens mazināsies. Tiem, kuri savus spēkratus spējuši izkustināt, policijas priekšnieks ieteicis braukt lēni un uzmanīgi, vēsta 15min.lt