1dienas
19stundas
34minūtes
26sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Policija vajā dumpīgu sirmgalvi, bet viņa nepadodas
Pasaulē

Policija vajā dumpīgu sirmgalvi, bet viņa nepadodas

Kasjauns.lv

22. jūnijā Teksasas štata Dentonā, ASV tika arestēta 81 gadu veca sieviete, kura brauca pa pretējo joslu un ignorēja policistu aicinājumu apturēt auto.

Policija vajā dumpīgu sirmgalvi, bet viņa nepadoda...

Dentonas policija atklāj, ka kāds zvanījis 911 ceturtdienas rītā, lai ziņotu par baltu Jeep Cherokee, kurš braucis pa pretējo joslu Elmstrītas un 288. apļa krustojumā.

Vairāki autovadītāji centušies apturēt džipu, nostājoties gan priekšā, gan aizmugurē. Policija arī ieslēgusi savas bākugunis un sirēnas, bet 81 gadu vecā kundze neapstājās.

"Satiksme, kurai pretī viņa devās, brauca nost uz ceļa malu, lai izvairītos no sadursmes," stāsta policists.

Vēlāk autovadītāja identificēta kā Nensija Diaza Stradere, kuru izdevās apturēt, izmantojot brīdinājumu skaļrunī. Bet pat pēc apstāšanās ceļa malā viņa atteicās atvērt logu vai atvērt durvis. Viņa ignorēja policistu prasības un aizbrauca prom.

Policija vajāja Straderi apmēram 5 kilometrus, līdz viņa atkal apstājās. Viņi iztukšoja viņas auto riepas un atkal aicināja padoties. Stradere turpināja neklausīt, tāpēc policisti izsita auto logu, atvēra durvis un izvilka viņu ārā no džipa.

Kad policisti jautāja Straderei, kāpēc viņa neatsaucās viņu aicinājumam, viņa atbildēja "Jo man riebjas atbildēt stulbiem cilvēkiem. Tā ir mana dzīve."

Tēmas