Reperis dzīvē aplaupa inkasatorus tāpat kā savā videoklipā! VIDEO
Pasaulē
2010. gada 12. februāris, 06:24

Reperis dzīvē aplaupa inkasatorus tāpat kā savā videoklipā! VIDEO

Jauns.lv

Vācu reperis Xatar, kurš izsludināts starptautiskajā meklēšanā, aizdomās par inkasatoru aplaupīšanu Vācijā, no vajātājiem noslēpies Maskavā.

28 gadus vecais kurdu izcelsmes mūziķis, kura īstais vārds ir Hivars Hadžabi, nesen savā Facebook profilā sūtījis sveicienus no Maskavas, pie reizes žēlojoties par Krievijas galvaspilsētas augstajām cenām.

„Mēs uzskatām, ka viņš tik tiešām šobrīd atrodas Maskavā,” paziņojis Ludvigsburgas kriminālpolicijas preses sekretārs Pīters Vīdehorns. „Mūsu cilvēki cenšas viņu Maskavā izsekot.”

Dati liecina, ka Xatars kopā ar paziņām nolaupījis 1.8 miljonus eiro. 2009.gada decembrī, pārģērbušies par muitniekiem un policistiem, viņi apturēja inkasācijas automašīnu, kura transportēja zeltu, un aiz automašīnas izkarinot paziņojumu „sekojiet man”, ieveduši inkasatorus mežā un aplaupījuši.

Zīmīgi, ka laupīšana līdzīgā veidā atspoguļota repera klipā gandrīz gadu pirms nozieguma pastrādāšanas. Klipā redzams kā divi džipi aptur inkasatoru auto un pēc tam pats Xatars maskā, draudot ar granātmetēju, liek vadītājam atvērt automašīnu.

Februāra sākumā policija veica vērienīgu operāciju, kurā piedalījās aptuveni 70 cilvēki. Divi iespējamie repera līdzdalībnieki tika arestēti, bet viņam pašam izdevās aizbēgt. Nedz naudu, nedz zeltu policijai pagaidām nav izdevies atgūt.

VIDEO: Klips, kurā redzamo laupīšanu Xatars realizēja dzīvē

Kasjauns.lv

Tēmas