Pasaulē
2010. gada 13. martā, 20:36
Ņujorkas restorānā piedāvā no krūšu piena ražotu sieru
Ņujorkas restorāna vadītājs Daniels Angerers radījis sieru no savas sievas krūšu piena, ko šobrīd eksperimentālā kārtā piedāvā klientiem.
Restorāna vadītājs Ņujorkā izgudrojis sieru, kas gatavots no grūtnieču piena.
Daniela Angerera sievai pēc meitas piedzimšanas bija tik daudz piena, ka viņa sāka pāri palikušo daudzumu uzglabāt saldētavā. Drīzumā vīram radās doma par piena izmantošanu savos kulinārajos meistardarbos un tad arī tapa īpašais krūšu piena siers.
Daniels sieru raksturo kā līdzīgu ļoti saldam govs pienam. „Tas ir tik apbrīnojami! Sākumā domāju, vai iespējams cilvēku pienu izmantot ēdienu gatavošanā. Tagad zinu, ka pilnīgi noteikti jā,” stāsta gandarītais restorāna vadītājs.
Diemžēl īpašais siers Daniela Angerera restorānā būs pieejams vien ierobežotu laiku.
Kasjauns.lv/
Foto: Bulls Press