"Iznākums būs bēdīgs tā vai tā" - Latvijā cienīti ļaudis nopūšas par Amerikas nākotni
„Uzskatu, ka neviens no šiem kandidātiem nav pirmā svaiguma, tā teikt. Abiem ir vecas idejas, Trampam tās ir arī pagalam radikālas,” par izvēles iespējām spriež leģendārais latviešu basketbolists Valdis Valters (attēlā pa labi).
Pasaulē

"Iznākums būs bēdīgs tā vai tā" - Latvijā cienīti ļaudis nopūšas par Amerikas nākotni

Jauns.lv

Labi nebūs - tā tā par ASV vēlēšanu iznākumu domā vairāki Latvijā zināmi ļaudis. Neticība kā Hilarijai Klintonei, tā Donaldam Trampam, un pat abu pasaules lielvaras prezidenta amata kandidātu nonievāšana ir izplatītākā nostāja Latvijā zināmu cilvēku vidū.

"Iznākums būs bēdīgs tā vai tā" - Latvijā cienīti ...
Vēlēšanas jau šonakt pēc Latvijas laika!

ASV prezidenta vēlēšanas notiks 8.novembrī. Par ASV līdera amatu cīnīsies Republikāņu partijas virzītais kandidāts, nekustamā īpašuma magnāts miljardieris Donalds Tramps, kura kampaņa izcēlusies ar lērumu skaļu skandālu. Republikāņu kandidāts atkārtoti apsūdzēts sieviešu un minoritāšu diskriminēšanā, kā arī skaidru, adekvātu politisko ideju un pieredzes trūkumā.

ASV dienu pirms prezidenta vēlēšanām

Otrdien, 8.novembrī amerikāņi varēs izdarīt izvēli ASV prezidenta vēlēšanās.

Demokrātiskās partijas virzītā Hilarija Klintone tikmēr bauda salīdzinoši lielāku atbalstu no tradicionālo ASV mediju puses un vairuma sabiedrībā populāro cilvēku, taču izpelnījusies vēlētāju neuzticību viņas ciešo saikņu ar Volstrītu un turīgākajiem biznesmeņiem dēļ. Redzamākais gan ir e-pastu noplūdes skandāls, kura rezultātā aatklātībā nonāca virkne slepenu informāciju saturoši e-pasti.

Nākamā lapa: Kardināls Jānis Pujats