Edvarda Snoudena nav lidmašīnā, kas no Maskavas devusies uz Kubu
Aģentūra ITAR-TASS, atsaucoties uz Maskavas Šeremetjevas lidostas drošības dienestu, vēsta, ka Snoudens joprojām atrodoties lidostas tranzītzonā.
Pasaulē
2013. gada 24. jūnijs, 16:12

Edvarda Snoudena nav lidmašīnā, kas no Maskavas devusies uz Kubu

Jauns.lv

Krievijas lidsabiedrības "Aeroflot" lainerī, kas pirmdien devies ceļā uz Kubu, bēguļojošais ASV izlūkdienesta bijušais darbinieks Edvards Snovdens neatrodas, lai gan iepriekš tika ziņots, ka viņš esot reģistrējies uz šo reisu, vēsta aģentūra "Interfax".

"Edvarda Snoudena nav uz klāja. Viņš nelido ar šo reisu," aģentūrai sacīja kāds avots Krievijas drošības dienestos. Sīkākus paskaidrojumus avots nesniedza, un viņa teikto Maskava oficiāli pagaidām nav apstiprinājusi.

Tikmēr kāds cits avots, kas informēts par notikumu gaitu, "Interfax" izteicies, ka Snoudens, domājams, jau atstājis Krieviju.

"Snoudens, visticamāk, jau atstājis Krievijas Federāciju. Viņš varētu būt aizlidojis ar citu lidmašīnu," aģentūra citē avota teikto.

Tajā pašā laikā aģentūra ITAR-TASS, atsaucoties uz Maskavas Šeremetjevas lidostas drošības dienestu, vēsta, ka Snoudens joprojām atrodoties lidostas tranzītzonā.

LETA, Foto: EPA/LETA