Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Stepesvilks
11. februārī 19:18
Protams, ka pļumpējot šampanieti “Veuve Clicquot Brut”, konkjaku “Hennesy” un uzkožot karaliskās garneles un sarkanos ikrus, var būtiski samazināt tēriņus. Kā mums tas nebija ienācis prātā?
Lolita Irisa Oto
11. februārī 22:47
un cik ātri bēŗniem atkal gribēsies ēst pēc tīģergarnelēm u.c. sūdiem...tur gandrīz nebija neviena karorijām bagātu ēdienu, kas nepieciešams augošam organismam...un tad brīnāmies, ka tagad katram trešajam ir alerģijas jā jā , bērniem īpaši veselīgi, kad viena stulba kaza sāks mācīt citus dzīvot....Hennesy-----------kur ir sviests, olas, biezpiens, dažādi putraimi, gaļa nevis māķslīgi audzēti laši
Brrr
12. februārī 20:35
Varbūt laiskā Sīkaļa varētu vnk sākt strādāt???
Arvidas Sabonis
13. februārī 08:08
Grēviņa gēnus multiplicēt nevajadzēja! Tūnbergi vien sanāk.

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi