Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
14 komentāri
Sakārtot:
Infor
3. decembrī 09:44
Es tikaigaļu un saldētos dārzeņus ! Jo viss pārējais pēc atsaldēšanas garšo pļek fuuuuuuuu!!!
nunu
3. decembrī 10:24
"porcionējami"... vov, tas ir ko vērts!
Juhans
3. decembrī 11:13
Šņabi nevar sasaldēt.
beerdrinkers
3. decembrī 14:36
Es jau arī rīsus vāru tikai 50 litru toverī, sasaldēju un ēdu visu gadu. Tomātu pastu gan atsevišķi saldējis neesmu, divas trīslitrenes ar tomātu pastu maucu pa taisno pie rīsiem un saldēju kopā. Tos var ēst arī neatlaidinot, tā patīkami zobos kraukšķ. Par pienu, tas pats par sevi saprotams, ka jāsaldē, kurš muļķis dzer nesaldētu pienu??? Un Parmas siers, ja akcijā trāpās par 1€ centnerā, nu kā tu cilvēk nenopirksi? Jāsaldē ir! Un vēl, man ir tāda nelāga nojauta, ka šī raksta autors arī ir atsaldēts:)
meli
3. decembrī 16:44
banāni saldētavā kļūst melni. Āboli garšo pēc suņa.Ogas arī pilnībā zaudē garšu, piemēram , mellenes.
Grieta
3. decembrī 21:21
Nu nezinu...kartupeļu biezeni biju izvārījusi par daudz, sasaldēju. Kad atkausēju iztecēja puse kautkāds šķidrums un biezenis palika uz pusi mazāk.Izmetu ārā. Taisijusi biju kā jau parasti biezeni, pielejot pienu.
Nepiekriitu
3. decembrī 21:27
Saldeet var galju , pelmenus, un saldeejumu. To ko parasti turam saldeetavaaa - gala, saldeejums, zivju pirkstini , pelmeni utt Bet ja saldee ko citu - nekas labs nav buusim godiigi labaak svaigs viss
jumis
3. decembrī 21:53
saldet var netiras zekes lai nesmird maja lidz nakamai mazgasanas reizei
UH
3. decembrī 21:58
Man saldetava spermas banka neko citu tur nedrikst saldet
monchix
3. decembrī 22:29
Jaungada jolku ar sasaldet var lidz nakamajam gadam.🤣🤣🤣
Ārzemniece
4. decembrī 13:29
Es parasti saldēju maizi ko atvedu no LV. Nav ne vainas. Saldēju arī kūkas piem."Cielaviņu", "Roko". Saldēju dzērvenes, vasarā lasītas sēnes, kas saceptas ar gaļu. Ne mazākās vainas pēc atsaldēšanas. Saldēju žāvētu vistu, zivis. Laikam jau 99% no Latvijas atvestiem produktiem. Nekad nav bijusi vilšanās pēc atsaldēšanas. Pārāk neesmu izlutināta ar pārtiku. Te, ārzemēs ēdam kas ir, un esam priecīgi, jo kad tiekam pie Latvijas produktiem tie ir svētki.
Par saldēšanu.
4. decembrī 13:33
Es saldēju zivis, gaļu. Kad ir par akcijas cenu, tad sapērkos un sasaldēju. 2-3 mēnešus ir ko ēst. Frī kartupeļus vienmēr jau pērku saldētus. Es nevaru atļauties gatavot vienai dienai, mana ģimene rēķina kā lētāk un kā var ietaupīt. Nedzīvojam Latvijā.
Vovans
4. decembrī 22:50
Mēs, Vorkutā vienmēr saldējam šņabi. Kad atkausē, vienmēr ir ļoti labs. Skābēti saldēti gurķi gan jāmet ārā.
Kowelenzer
5. decembrī 14:06
Neiet runa par produktu saldēšanu kā tādu. Bet par absurdajiem ieteikumiem, ka jasaldē ir siers (produkts, kas vēsi var mēnesi nesasaldēts glabāties), vārīti rīsi, piens, tomātu pasta, pankūkas un pīrādziņi.

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi