Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
5 komentāri
Sakārtot:
Jānis Rišis
18. septembrī 08:29
Maza smirdīga govs gaļas šķēlīte ar nelielu kartupeli. Par ceturdaļ 100 euro
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ādolfs Nāks
18. septembrī 10:02
Ko tas ēdējs neiet uz Hasan Kebab?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Buuu
18. septembrī 15:04
Tipisks Rīgas piedavājums. Pat vēl skopāki varianti redzēti. 80% no šķīvja salātlapas ar 3 tomātu pusītē, šašļika iesms sastavēja no 4 maziem gabaliņiem un 1 vārīts kartupeli - 12 eiro, lūdzu.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
valodjka хуило
18. septembrī 18:15
Par ko tu,dzintarka, satraucies? Tavs brokastu menu nekad nemainiisies-roltons, uudens glaaze no peļķes, ar pimpi pa pieri, un uz darbu pelniit minimaalo!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
romb
19. septembrī 10:41
Problēma ar dārgajām un mazajām porcijām pastāv gandrīz visos izslavētajos restorānos dažādās valstīs - arī mūsu Vincentā un citos. Domāju, ka tas ir marketinga triks, lai klients uzreiz nepārēstos ar vienu ēdienu un pasūtītu vairākus dažādus ēdienus - līdz ar to vairāk atstājot naudu restorānā... :)
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi