"Vai Latvija vēl pastāvēs?" sieviete paņēma hipotēku līdz 2054. gadam un uzdeva zīmīgu jautājumu
foto: Shutterstock
Sabiedrība
2024. gada 16. septembrī, 12:49

"Vai Latvija vēl pastāvēs?" sieviete paņēma hipotēku līdz 2054. gadam un uzdeva zīmīgu jautājumu

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Sociālajā tīklā "X" Latvijas iedzīvotāja informēja, ka parakstījusi hipotēkas līgumu līdz 2054. gadam. Tas šķiet tik tālu, ka sieviete uzdod jautājumu - vai Latvija vēl pastāvēs?

"Vai Latvija vēl pastāvēs?" sieviete paņēma hipotē...

"Parakstījām hipotēkas līgumu, kurš būs spēkā līdz 2054.gadam. Vai Latvija tad vēl būs? Vai klimata katastrofa būs notikusi jeb visi dzīvos vienkārši daudz karstākā pasaulē? Kādas vēl pandēmijas mums būs gājušas pāri? Vai civilizētā pasaule vēl eksistēs?" rakstīja sieviete.

Daži komentētāji pastāstīja savus stāstus: "Ņēmu hipo kredītu 2006. gadā, kad man bija 20 gadi. Beigsies, kad man būs 50. Toreiz domāju - tikko skolu pabeidzu, bet maksāšu gandrīz līdz pensijai. Līdz šim gāja visādi, pat banka aizgāja pa pieskari... bet tāpat nenožēloju! Jums viss izdosies!", "Pirmo hipotēku paņēmām 2000. gadā… pirms nepilniem trim gadiem noslēdzām piekto līgumu.. Mums kopā būs kādi gadi 5 vairāk hipotēkā.. Ir un būs daudz piedzīvots, bet tik strauji tās pārmaiņas var arī nenotikt. Sveiciens ar labajām pārmaiņām! Būvēt ir pārbaudījums attiecībām", "Mēs savu šogad izmaksājām. Ņēmām uz 15 gadiem. Izmaksājām precīzi 10 gados. Heh, 2014 - Tad bija mazāki komunālie. Tikko bijām pārgājuši no latiem uz eiro. Euribors arī tikko bij nokritis uz 0. Diezgan veiksmīgā laika posmā ietrāpījām".

Tēmas