Cigaņikam laimīga izglābšanās, Toberam zaudējums Šveices čempionāta mačos
foto: REUTERS/SCANPIX
Latvijas izlases futbolists Andrejs Cigaņiks pēdējā laikā ierasti spēlē 90 minūtes spēcīgās "Luzern" rindās.
Futbols

Cigaņikam laimīga izglābšanās, Toberam zaudējums Šveices čempionāta mačos

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

Latvijas izlases futbolista Andreja Cigaņika pārstāvētā "Luzern" komanda sestdien Šveices superlīgas devītās kārtas mačā cīnījās neizšķirti, bet Kristers Tobers un Cīrihes "Grasshoppers" piedzīvoja zaudējumu.

Cigaņikam laimīga izglābšanās, Toberam zaudējums Š...

"Luzern" savā laukumā spēlēja neizšķirti ar "Lausanne", mačam noslēdzoties ar rezultātu 2:2 (1:2). Cigaņiks laukumā devās sākumsastāvā un spēlēja līdz finālsvilpei. Pēc spēlētām 18 minūtēm mājinieki bija nonākuši iedzinējos ar 0:2. 30.minūtē pirmos "Luzern" vārtus guva Donats Rudhani, bet 80.minūtē neizšķirtu panāca Levins Vinklers.

Citā mačā "Grasshoppers" izbraukumā ar 0:1 (0:0) atzina "Winterthur" pārākumu. Arī Tobers spēlē iesaistījās no pirmās minūtes un laukumā bija līdz mača beigām, īsi pirms spēles finālsvilpes 90.minūtē nopelnot dzelteno kartīti. Vienīgie vārti mačā tika gūti 87. minūtē, kad viesu vārtos bumbu raidīja Antuāns Baroāns, atnesot laukuma saimniekiem uzvaru.

"Luzern" ar 18 punktiem deviņās spēlēs turnīra tabulā atrodas pirmajā pozīcijā, bet "Grasshoppers" ar astoņiem punktiem ir devītā 12 vienību konkurencē. Rītdienas mačos "Zurich", Ženēvas "Servette" un "Lugano" var apsteigt Lucernas komandu.