RFS un "Riga" futbolistes Latvijas čempionāta spēlēs izcīna graujošas uzvaras
foto: Rīgas Futbola federācija
RFS izbraukuma spēlē ar 5:0 (3:0) sagrāva "Rīgas Futbola skolu".
Futbols

RFS un "Riga" futbolistes Latvijas čempionāta spēlēs izcīna graujošas uzvaras

Sporta nodaļa

Jauns.lv / LETA

"Riga" futbolistes "LuckyBet" Sieviešu futbola līgas (SFL) mačos ar 8:0 (6:0) apspēlēja "Iecavu"/DFS, bet RFS izbraukuma spēlē ar 5:0 (3:0) sagrāva "Rīgas Futbola skolu".

RFS un "Riga" futbolistes Latvijas čempionāta spēl...

"Riga" komandai četrus vārtus guva Aleksisa Lipsija, trīs - Kristela Demba, bet vienu vārtus - Ieva Krasnova, bet RFS pa diviem vārtiem guva Mariana Ohadive un Santa Sanija Vuškāne, bet vienreiz bumbu vārtos raidīja Ērika Gricijenko.

Cīņā par trešo vietu turnīra tabulā "Metta" viesos ar 3:2 (1:1) pieveica "Liepājas Futbola skolu". 12.minūtē mājinieces pēc Annijas Gabrielas Andersones realizētā 11 metru soda sitiena izvirzījās vadībā, bet 44.minūtē izlīdzinājumu panāca Alīna Šilova - 1:1. Uzvaru "Metta" nodrošināja ar 82.minūtē gūtajiem Fanijas Mežeckas vārtiem un trīs minūtes vēlāk iesisto Kristīnes Evelīnas Lodziņas "golu". Mājiniecēm vēl vienus vārtus izdevās gūt mača kompensācijas laika trešajā minūtē, kad izcēlās Annija Gabriela Andersone.

Arī ceturtajā spēlē cīņā par piekto vietu uzvaru svinēja Rīgas komanda, "Audai" viesos ar 3:2 (2:0) pieveicot "Olaini". Monta Ščucka un Madara Ērika Paidere panāca 2:0 "Audas" labā, bet Anžela Ļebedeva un Jekaterina Goruza ar precīziem sitieniem 74.minūtē atjaunoja neizšķirtu - 2:2. 86.minūtē uzvaras vārtus guva Kristiāna Gorkša.

Turnīra tabulā 15 spēlēs 40 punktus ir sakrājusi "Riga", 37 punkti ir RFS kontā, 31 punktu 16 spēlēs ir guvusi "Metta" un 25 punktus - "Liepājas Futbola skola". 15 punkti 16 cīņās ir "Audai", bet 12 punkti 15 spēlēs - "Olainei". 17 mačos 11 punkti ir "Iecavai"/DFS, bet 16 mačos desmit punkti - "Rīgas Futbola skolai" .

Pērn SFL čempioņu titulu izcīnīja SFK "Rīga", sudraba medaļas ieguva "Liepājas Futbola skola", bet bronzas - "Metta". SFK "Rīga" klubu ir pārņēmusi RFS organizācija, bet "Super Nova" licenci ir mantojusi "Riga".