Gabriela vārti nodrošina uzvaru Ziemeļlondonas derbijā
foto: REUTERS/SCANPIX
Gabriels Magaļaiss pēc vārtu guvuma.
Futbols
2024. gada 16. septembrī, 11:52

Gabriela vārti nodrošina uzvaru Ziemeļlondonas derbijā

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

Vienīgos vārtus gūstot aizsargam Gabrielam Magaļaisam, Londonas "Arsenal" komanda svētdien Anglijas futbola premjerlīgā svinēja uzvaru Ziemeļlondonas derbijā.

Gabriela vārti nodrošina uzvaru Ziemeļlondonas der...

Anglijas vicečempioni viesos ar rezultātu 1:0 (0:0) pārspēja Totenhemas "Hotspur". Bezkompromisu spēlē pirmajā puslaikā abas komandas iekrāj pa septiņām dzeltenajām kartītēm, piecas no tām saņemot laukuma saimniekiem.

Uzvaru nesošie vārti tika gūti 64. minūtē, kad pēc Bukajo Sakas izpildītā stūra sitiena soda laukumā visaugstāk uzlēca un precīzi ar galvu sita Gabriels.

"Arsenal" ar desmit punktiem četrās spēlēs ieņem otro vietu, par diviem atpaliekot no šosezon punktus nezaudējušās Mančestras "City", kas būs "lielgabalnieku" pretiniece nākamajā kārtā. "Hotspur" ar četriem punktiem ir 13. pozīcijā. Līdzās "Arsenal" turnīra tabulā ir arī Ņūkāslas "United", kas svētdien viesos ar 2:1 (0:1) pārspēja Vulverhemptonas "Wanderers". Cīņas 36. minūtē vārtus gūstot Mario Leminam, lielu daļu mača vadībā bija mājinieki, taču 75. minūtē 1:1 panāca Fabiāns Šērs un piecas minūtes vēlāk Ņūkāslas vienībai uzvaras vārtus guva Hārvijs Bārnss.

Iepriekšējā sezonā nu jau savu ceturto titulu pēc kārtas izcīnīja Mančestras "City".