VIDEO: Balceram rezultatīva piespēle un zaudējums IIHF Čempionu līgas spēlē
foto: IMAGO/Manuel Stefan
"Lions" mājās ar rezultātu 2:4 (0:3, 1:1, 1:0) piekāpās Zalcburgas "Red Bull".
Hokejs
2024. gada 16. septembrī, 00:00

VIDEO: Balceram rezultatīva piespēle un zaudējums IIHF Čempionu līgas spēlē

Sporta nodaļa

Jauns.lv / LETA

Latvijas uzbrucējs Rūdolfs Balcers svētdien izcēlās ar rezultatīvu piespēli Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) Čempionu līgas spēlē, tomēr viņa pārstāvētā Cīrihes "Lions" mačā piedzīvoja zaudējumu.

VIDEO: Balceram rezultatīva piespēle un zaudējums ...

"Lions" mājās ar rezultātu 2:4 (0:3, 1:1, 1:0) piekāpās Zalcburgas "Red Bull". Cīņas 33.minūtē Balcers no aizvārtes uz vārtu priekšu piespēlēja Denisam Malginam, kurš tobrīd panāca 1:4. Balcers šajā mačā uz ledus bija 20 minūtes un 34 sekundes, trīsreiz meta pa vārtiem, bloķēja divus metienus un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu. Neveiksmi piedzīvoja arī uzbrucēja Mārtiņa Dzierkala pārstāvētā Šellefteo AIK, kas viesos ar 2:3 (2:2, 0:1, 0:0) atzina Šefīldas "Steelers" pārākumu. Dzierkals spēlēja 14 minūtes un 41 sekundi, cīņu pabeidzot ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Kristera Gudļevska pārstāvētā Brēmerhāfenes "Pinguins" un "Lions" ar deviņiem punktiem četrās speļēs ir attiecīgi ceturtā un piektā, AIK ar septiņiem punktiem atrodas 12.pozīcijā, bet Rolanda Vīgnera pārstāvētā Ruānas "Dragons" četrās aizvadītajās spēlēs ir bez punktiem un ieņem 22.vietu 24 komandu turnīrā.

Čempionu līgas pamatturnīrā 24 komandas aizvada pa sešām spēlēm, bet to vieta tiek noteikta kopējā tabulā, 16 labākajām kvalificējoties izslēgšanas spēlēm. Iepriekšējā sezonā IIHF Čempionu līgas turnīrā uzvarēja Šveices komanda Ženēvas "Servette". Turnīrs pirmo reizi norisinājās 2014./2015.gada sezonā.