“Es izdrukāju 100 plakātus” Z paaudzes populārais satura veidotājs dalās neparastajā veidā, kā atrast mīlestību
foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram" profila @itsscottkress
Populārs satura veidotājs Skots Kress.
Attiecības

“Es izdrukāju 100 plakātus” Z paaudzes populārais satura veidotājs dalās neparastajā veidā, kā atrast mīlestību

Zanda Rītuma

Jauns.lv

Populārs satura veidotājs Skots Kress publicēja “Instagram” video, kurā demonstrēja, ka ir izdrukājis 100 plakātus ar uzrakstu “Meklēju sev puisi!” un piesprauda tos dažādās pilsētas vietās. Rezultāts izrādījās pozitīvs.

“Es izdrukāju 100 plakātus” Z paaudzes populārais ...

Skots atzina, ka iepazīšanās lietotnes nav bijušas visai efektīvas, tāpēc viņš ir “ķēries vērsim pie ragiem”. Viņš izdrukāja 100 plakātus, ko piespraust dažādās pilsētas vietās. Uz plakāta ar lieliem burtiem Skots uzrakstīja: “Meklēju sev puisi!” Zem savas bildes viņš uzskaitīja, kādam jābūt viņa puisim:

  • Izskatās kā mūziķis un aktieris Ross Linčs vai ir Ross Linčs;
  • Pelna vairāk nekā 100 000 dolāru gadā (93 668 eiro).

Skots teica, ka tās ir vienīgās lietas, kas viņu uztrauc. Uz plakāta viņš norādīja arī savu telefona numuru, lai ar viņu varētu sazināties. Kā vienu no savām pirmajām lokācijām, kur piestiprināt plakātu, Skots izvēlējās scientologu baznīcas durvis, norādot, ka, lai kļūtu par baznīcas dalībnieku, cilvēkam jābūt ļoti bagātam, un viņam gribētos sev bagātu draugu.

Dažus pēdējos plakātus viņš sākotnēji vēlējās izdalīt, bet, redzot, ka atsauksmes nebija pozitīvas, nolēma to tomēr nedarīt. Jau iekāpjot mašīnā, viņam sāka zvanīt telefons. Skots pacēla klausuli. Viņu uzreiz pārsteidza patīkama vīrieša balss. Vīrietis izteica viņam komplimentu un uzaicināja brīvdienās uz randiņu.

Daudzi komentāros apsveica Skotu, sakot, ka vīrietis izklausās pievilcīgs un viņam ir ļoti paveicies. Citi uzsvēra, ka tā bija muļķīga ideja, jo šādi varētu sazināties arī cilvēki ar sliktiem nodomiem. Pat oficiālais “Instagram” profils komentēja zem Skota video, izceļot plakātu skaitu ar piezīmi: “Tas cipars.” Taču visvairāk cilvēku gaida nākamo video, kur Skots pastāstīs, kā viņam pagājis randiņš. Skotam ir 647 tūkstoši sekotāju "Instagram" platformā.

Tēmas