Džastins Timberleiks sadusmo fanus, pēdējā brīdī atceļot koncertu ar "nepieņemamu" attaisnojumu
foto: Shutterstock
Dziedātājs Džastins Timberleiks.
Slavenības

Džastins Timberleiks sadusmo fanus, pēdējā brīdī atceļot koncertu ar "nepieņemamu" attaisnojumu

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Dziedātājs Džastins Timberleiks saņēmis kritiku pēc tam, kad viņš pēdējā brīdī atcēla savu koncertu Ņūdžersijā, tikai 30 minūtes pirms kāpšanas uz skatuves.

Džastins Timberleiks sadusmo fanus, pēdējā brīdī a...

Dziedātājs paziņoja sociālajos tīklos, ka koncerts tiek atlikts nenoteiktas traumas dēļ. "Esmu tik ļoti vīlies, ka nevarēšu jūs visus redzēt, bet strādāju pie tā, lai pēc iespējas ātrāk pārplānotu koncertu. Apsolu, ka to kompensēšu un sniegšu jums tādu šovu, kādu esat pelnījuši," Timberleiks rakstīja, pievienojot salauztas sirds emocijzīmi.

Fani ātri pauda savu sašutumu komentāros, daudziem kritizējot pēkšņo atcelšanu. "Vai tu joko? 30 minūtes pirms durvju atvēršanas!?" kāds fans rakstīja. "Mēs visi esam vecāki par 30 gadiem – mums ir pilna laika darbi, bērni, ģimenes utt. Mums vajadzēja sagatavoties palikt vēlu, atrast bērnu pieskatītājus un atvaļinājumu no darba, lai ceļotu," rakstīja cits.

Timberleika pārstāvji vēl nav snieguši komentārus.

Atcelšana notiek trīs nedēļas pēc tam, kad Timberleiks atzina savu vainu "vadīšanā alkohola reibumā" un saņēma sabiedrisko darbu sodu. 

Pirms tiesas sēdes Džastins Timberleiks panāca vienošanos ar prokuroriem. Precīzas vienošanās detaļas netika atklātas, taču persona, kas ir informēta par darījumu, norādīja, ka Timberleiks piekrita atzīt vainu mazākā pārkāpumā – "vadīšanā ar traucētām spējām", kas ir satiksmes noteikumu pārkāpums ar naudas sodu no 300 līdz 500 ASV dolāriem un 90 dienu autovadītāja apliecības apturēšanu.

Pēc tiesas sēdes Timberleiks vērsās pie reportieriem, izsakot publisku atvainošanos un sniedzot paziņojumu par braukšanu reibumā, kā to prasīja vienošanās. "Tātad es nezinu, cik no jums bija tiesas zālē un dzirdēja, ko es teicu tiesas zālē, bet es atkārtošu to arī jums. Daudzi no jums, iespējams, ir mani vērojuši daudzus gadus. Un, kā jūs varētu zināt, es cenšos sevi turēt augstākajos standartos. Un šoreiz tā nebija. Es nonācu situācijā, kurā varēju pieņemt citu lēmumu, taču man ir bijis laiks to pārdomāt."