Als Pačino: būt par tēvu 84 gadu vecumā ir "mazs brīnums"
foto: Shutterstock
Als Pačīno nesen kļuva par tēvu vēl vienam bērnam.
Slavenības

Als Pačino: būt par tēvu 84 gadu vecumā ir "mazs brīnums"

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Leģendārais aktieris Als Pačīno intervijā dalījies ar to, kā izbauda vēlīnas tēva lomas priekus.

Als Pačino: būt par tēvu 84 gadu vecumā ir "mazs b...

Pačīno jaunā intervijā ar "People" stāstīja par to, kā ir būt tēvam, tostarp 16 mēnešus vecajam Romānam, kurš dzimis kopā ar producenti Nūru Alfallahu. "Ir tik brīnišķīgi, ka man ir bērni," sacīja 84 gadus vecais četru bērnu tēvs.

"Man tas ļoti patīk," Pačīno sacīja. "Tas mani mainīja uz labo pusi, ja var tā teikt. Tas mani mainīja uz mūžu. Un doma par to, ka tava uzmanība tiek veltīta citiem cilvēkiem, kuri ir tavi bērni... tur ir mīlestība."

Viņš ir arī tēvs Džūlijai, 34 gadi, no attiecībām ar aktiermākslas pasniedzēju Dženu Tārantu, kā arī dvīņiem Antonam un Olīvijai, 23 gadi, no attiecībām ar aktrisi Beverliju D’Andželo.

Runājot par to, kā ir būt tēvam jaunajam bērnam vecumā virs 80, "Krusttēva" zvaigzne pārdomāja: "Nu, tas vienmēr ir vienādi. Vienmēr vienādi," viņš teica. "Tas ir mazs brīnums. Viss, ko varu teikt."

Pačīno ir sarakstījis jaunu memuāru, kas nosaukts par "Sonny Boy." Viņš New York Times nesenā intervijā atklāja, ka jaunākā bērna dzimšana bija daļa no iedvesmas grāmatas rakstīšanai. "Protams, tas ir viens no iemesliem," viņš sacīja. "Un tas man ir kā stimuls, lai, ja iespējams, paliktu šeit mazliet ilgāk."
 

Ala Pačīno draudzene Nūra Alfalla ar abu kopīgo dēlu Romānu pirmo reizi iziet sabiedrībā