Mūzika

"Singapūras satīns" izdod albumu "Super Duper" un izsludina pavasara lielkoncertus

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Pašmāju repa apvienība "Singapūras satīns" izdevusi pērn izdotā albuma “Super” papildināto versija ar nosaukumu “Super Duper”. Grupa aicina savus klausītājus uz tikšanos divos lielkoncertos nākamā gada pavasarī koncertzālē “Palladium”.

"Singapūras satīns" izdod albumu "Super Duper" un ...

“Pagājušogad ap šo laiku izdevām albumu "SUPER!", kas noteikti bija mūsu labākais darbs līdz šim, tāpēc pēdējo gadu aktīvi shēmojām, kā padarīt labu par lielisku? Kā padarīt lielisku par izcilu? Kā padarīt izcilu par dižcilu?! Mūsuprāt, atkodām formulu un ar sešām jaunām kompozīcijām padarījām albumu no "SUPER!" uz "SUPER DUPER!"” stāsta "Singapūras satīna" dalībnieki. Papildinātajā albuma versijā atrodamas arī kompozīcijas sadarbībā ar tādiem māksliniekiem kā rolandu če, M Sencis & Grandmasters Neons, kā arī populāro lietuviešu reperi Remis Retro. 

Albuma pavadošais singls ir “Moonshine”, un dziesmai iznākusi arī video versija, kas ļaus "Singapūras satīna" dalībniekus iepazīt pavism jaunos tēlos. “Moonshine” mūzikas video režisors Kristaps Deičs, bet to producējusi Elizabete Šukste. 

“Mums bieži vaicā, kas mēs būtu, ja mēs nebūtu reperi - videoklipā "Moonshine" uz šo jautājumu ir atbildēts. Mēs būtu metālisti un vampīri, tas vienmēr licies pašsaprotami,” grupa "Singapūras satīns" turpina.

“Priecāsimies visus vecos, jaunos fanus, reperus, metālistus un vampīrus satikt mūsu gaidāmajos lielkoncertos 16. un 17. aprīlī - solām vēl noslīpētāku un grandiozāku šovu, izmeklētu setlisti gurmāniem un negaidītākos specefektus! Tiksimies "Paladium"!" pauž grupa.

Biļetes pieejamas E-kase.lv.