“Es pazaudēju visas skropstas, uzacis un matus!” Spīrsa atklāj šokējošu incidentu
foto: Shutterstock
Britnija Spīrsa pirms pāris gadiem nejauši nodedzinājusi savu sporta zāli.
Slavenības

“Es pazaudēju visas skropstas, uzacis un matus!” Spīrsa atklāj šokējošu incidentu

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Četrus gadus pēc tam, kad viņa nejaušības dēļ nodedzināja savu mājas trenažieru zāli, dziedātāja Britnija Spīrsa ir dalījusies ar stāstu par vēl vienu bīstamu incidentu, kas noticis pirms sešiem mēnešiem.

“Es pazaudēju visas skropstas, uzacis un matus!” S...

Kā ziņo “Page Six”, 42 gadus vecā dziedātāja nesen sociālajā vietnē “Instagram” publicēja ierakstu, kuru tagad ir izdzēsusi.

Ierakstā viņa rakstīja: "Es biju savā istabā, iededzināju uguni [kamīnā], un pēkšņi tā uzsprāga man sejā." Spīrsa piebilda, ka parasti viņa lūdz apsardzei palīdzēt iededzināt uguni, taču šoreiz nolēma darīt to pati. "Tā vienkārši uzsprāga man sejā, un es pazaudēju visas skropstas, uzacis un matus."

Dziedātāja sākotnēji baidījās, ka guvusi otrās vai trešās pakāpes apdegumus. "Man sāpēja pieskaroties telefonam. Sāpēja likt ledu uz sejas. Tas turpinājās sešas vai septiņas stundas. Tas bija šausmīgi."

Spīrsa iedzēra trīs “Tylenol” tabletes un spēja aizmigt.

Pagājušajā gadā dziedātāja pastāstīja par ugunsgrēku, kuru nejauši izraisīja ar svecēm savā mājas trenažieru zālē. "Es gāju garām sporta zāles durvīm, un pēkšņi liesmas, bums! Taču, pateicoties Dieva žēlastībai, ieslēdzās trauksmes signāls, un neviens necieta."