Lanss Bass atklāj, ka tieši Diddy ieteicis Timberleikam pamest “NSYNC”
foto: Shutterstock
NSYNC bija populāri 1990. gadu beigās un 2000. gadu sākumā.
Slavenības

Lanss Bass atklāj, ka tieši Diddy ieteicis Timberleikam pamest “NSYNC”

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Man nepatīk Diddy, kopš 2002. gada grupas “NSYNC” turnejas laikā dzirdēju reperi sakām kaut ko aizvainojošu, atzīst agrāk populārās puišu grupas dalībnieks Lanss Bass.

Lanss Bass atklāj, ka tieši Diddy ieteicis Timberl...

Lanss Bass atzīst, ka nekad nav bijis liels Diddy fans. Viņš atklāja, ka viņam "nekad nav paticis" Diddy, kurš nesen tika apsūdzēts seksuālajā tirdzniecībā, izspiešanā un nolaupīšanā, apgalvojot, ka viņš reiz "dzirdējis", kā Diddy ieteica Džastinam Timberleikam "pamest" grupu un uzsākt solo karjeru.

"Es nekad nebiju gājis uz Diddy ballītēm. Es pat biju aizmirsis, ka viņš bija mūsu pēdējā turnejas atklāšanas mākslinieks, līdz viss šis iznāca gaismā. Tas ir diezgan šausmīgi," sacīja Bass.

"Pēdējā turnejā es dzirdēju viņu runājam ar Džastinu un sakām: "Tev jāatbrīvojas no šiem jākļiem. Tev jāiet solo. Tev jāatmet viņi"," stāstīja Bass. "Es domāju – tu vairs man nepatīc, Diddy. Manā paša koncertā? Kas pie velna!" savu reakciju atminējās Bass.

Lanss Bass bija viens no pieciem “NSYNC” dalībniekiem kopā ar Timberleiku, Krisu Kirkpatriku, Džeisiju Šazeju un Džoiju Fatonu. Grupa tika izveidota 1995. gadā, un pēc tam, kad Timberleiks uzsāka solo karjeru, grupa devās pārtraukumā 2002. gadā un galu galā izšķīrās.

Lai gan “NSYNC” laiku pa laikam atkal apvienojās, tostarp apbalvošanas ceremonijās, grupa oficiāli sanāca kopā 2023. gadā, lai ierakstītu dziesmu "Better Place", kas parādījās filmas "Trolls Band Together" skaņu celiņā un bija viņu pirmais singls vairāk nekā 20 gadu laikā.