Čenings Tatums un Dženna Devana oficiāli šķir laulību: aktrise to nosvin ar simbolisku žestu
foto: ddp / Vida Press
Aktieru pāris Čenings Tatums un Dženna Devana bija precējušies astoņus gadus.
Slavenības

Čenings Tatums un Dženna Devana oficiāli šķir laulību: aktrise to nosvin ar simbolisku žestu

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Aktrise Dženna Devana ar zīmīgu žestu nosvinējusi savu un aktiera Čeninga Tatuma šķiršanos, kas oficiāli noslēgusies pēc sešiem gadiem.

Čenings Tatums un Dženna Devana oficiāli šķir laul...

Dažas dienas pēc tam, kad 25. septembrī pēc sešu gadu ilgas šķiršanās lietas viņu laulībai beidzot tika pielikts punkts, 43 gadus vecā Devana to atzīmēja ar smalku atsauci uz citu slavenību šķiršanos.

Devana, kura bija precējusies ar savu filmas "Solis augšup" partneri astoņus gadus līdz viņu šķiršanās 2018. gadā, svinēja šķiršanās noslēgšanos, 26. septembrī savā "Instagram" publicējot slaveno Nikolas Kidmenas fotoattēlu. Šis foto, kas ir kļuvis par populāru memi, tika uzņemts 2001. gadā, kad Kidmena izskatījās atvieglota, izejot no sava advokāta biroja pēc tam, kad viņa bija parakstījusi šķiršanās dokumentus no Toma Krūza.

foto: Ekrānuzņēmums
Dženna Devana savas emocijas aprakstījusi ar slaveno Nikolas Kidmenas memi.
Dženna Devana savas emocijas aprakstījusi ar slaveno Nikolas Kidmenas memi.

Papildus šai atsaucei, Devana arī 25. septembrī publicēja "Instagram" slaidrādi ar pašbildēm, ģimenes fotogrāfijām un video, kuros bija dabas skati un videozvani, pievienojot uzrakstu: "Paldies, visumam!" ar lūgšanas roku emocijzīmi.

Saskaņā ar šķiršanās vienošanos bijušie laulātie atteicās no uzturlīdzekļu prasībām un vienojās nākotnē jebkurus nesaskaņas jautājumus par bērnu aizgādību risināt privāti tiesneša uzraudzībā.

Šķiršanās process tika aizkavēts šī gada sākumā, jo Devana un Tatums, kurš ir saderinājies ar aktrisi Zoī Kravicu, strīdējās par ienākumiem no "Maģiskais Maiks" franšīzes.

Devana apsūdzēja savu bijušo vīru par to, ka viņš peļņu pārskaitījis uz "neatgriezenisku trastu" un nodevis licences tiesības trešajai pusei, to viņai nepaziņojot, kamēr viņš noliedza apgalvojumus un vēlāk apgalvoja, ka Devana izmantojusi "kavēšanās taktikas" šķiršanās procesā. Šķiršanās tika izbeigta tikai dažus mēnešus pirms tiesas procesa sākuma par strīdīgajiem ienākumiem.

Aktrise agrāk bija izteikusies par kopīgu bērnu audzināšanu ar savu bijušo vīru, sakot, ka tas ir bijis mācību process abiem: "Kā viss pārējais dzīvē, tu mācies, ejot uz priekšu. Tu mainies un attīsties, un pielāgojies tam, kā dzīve tev izpaužas. Tas ietver arī jaunu, jauktu ģimenes struktūru pieņemšanu."

Viņa piebilda: "Bērni vienmēr ir pirmajā vietā. Kā tu jūties par saviem bērniem. Kā tu izturies pret saviem bērniem. Bērni vienmēr ir pirmajā vietā, pāri visam pārējam."