Holivudas zvaigznes Ostina Batlera "dīvainā uzvedība" rosina baumas, ka romāns ar modeli Kaiju Gerberi ir beidzies
foto: Andrew H. Walker/Shutterstock/ Vida Press
Kaija Gerbere un Ostins Batlers.
Slavenības

Holivudas zvaigznes Ostina Batlera "dīvainā uzvedība" rosina baumas, ka romāns ar modeli Kaiju Gerberi ir beidzies

Gerda Ansone

Jauns.lv

Deviņdesmitajos gados populārās supermodeles Sindijas Kraufordes meita modele Kaija Gerbere un aktieris Ostins Batlers ir romantiski saistīti kopš 2021. gada decembra. Taču nesenie notikumi rosinājuši baumas par to, ka abu mīlas stāsts varētu būt beidzies.

Holivudas zvaigznes Ostina Batlera "dīvainā uzvedī...

Baumas par Ostina Batlera un Kaijas Gerberes šķiršanos izplatījušās pēc tam, kad kulta filmas “Kāpa: 2. daļa” (“Dune: Part Two”) aktieris nebija redzams savas draudzenes 23. dzimšanas dienas ballītē. Kāds paziņa izdevumam “Life & Style” izteicies: “Kaija lieliski pavadīja laiku kopā ar savu ģimeni un draugiem Disnejlendā, un Ostina prombūtne bija ļoti pamanāma. Tas pamudinājis runas, ka viņu romāns ir beidzies.”

Kaija Gerbere un Ostins Batlers

“Kaija šovasar atzīmēja Ostina dzimšanas dienu kopā ar viņu, bet viņš neatbildēja ar to pašu,” norādījis avots un secinājis: “Tas šķiet nedaudz dīvaini.”

Šī informācija izskanējusi pēc tam, kad vārdā nenosaukts informācijas avots izdevumam “In Touch Weekly” par pāra romantiskajām attiecībām izteicies ne visai daudzsološi. “Šī nav savienība, kas noslēgta debesīs,” komentējis infromators un piebildis, ka “Ostins sācis saprast, ka draudzene neuztver savu tā saucamo “karjeru” [Kaija izmēģinājusi savas dotības arī kā aktrise. – Red.] ne tuvu tik nopietni kā viņš savējo”.

Kaija Gerbere savu 23. dzimšanas dienu atzīmēja kopā ar vecākiem un draugiem Disnejlendā. Ostina tur nebija...
Kaija Gerbere savu 23. dzimšanas dienu atzīmēja kopā ar vecākiem un draugiem Disnejlendā. Ostina tur nebija...

Paziņa piebildis: “Kaija ir no pavisam citas pasaules nekā Ostins, kuram bija jācīnās par visu, kas viņam tagad ir, un jāpierāda sevi ik uz katra soļa. Fakts, ka viņa sapņi pēc gadiem ilgas cīņas beidzot piepildās, ir tikai pastiprinājis šo nesaderību. Protams, viņi abi ir “aktieri”, bet viņiem nav nekā kopīga, un viņi to zina,” noslēgumā piebildis pārim pietuvinātais avots.

Pirmoreiz par Kaijas un Ostina romantiskajām attiecībām publiski tapa zināms 2021. gada decembrī.