Teilore Svifta ierodas uz “Chiefs-Bengals” spēli kopā ar īpašiem viesiem
foto: AP/Scanpix
Teilore Svifta ierodas uz “Chiefs-Bengals” spēli kopā ar mūziķi Danielu Haimu.
Slavenības
2024. gada 16. septembrī, 18:40

Teilore Svifta ierodas uz “Chiefs-Bengals” spēli kopā ar īpašiem viesiem

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Teilore Svifta turpina atbalstīt Kanzassitijas “Chiefs” komandu, svētdien, 15. septembrī, viņa ieradās uz komandas spēli pret “Cincinnati Bengals” kopā ar īpašiem visiem.

Teilore Svifta ierodas uz “Chiefs-Bengals” spēli k...

Dziedātāja ieradās “Arrowhead” stadionā tērpusies liela izmēra “Chiefs” T-kreklā un melnos zābakos līdz augšstilbiem. Viņa bija uzvilkusi arī divas zelta ķēdītes un uzkrāsojusi sarkanas lūpas. Svifta uz svētdienas spēli bija atvedusi arī dažus īpašus viesus – savu mammu Andreu Sviftu un mūziķi Danielu Haimu. Teilore arī bija redzama sēžam ložā netālu no Trevisa vecākiem - Eda un Donnas Kelss, ziņo “Today".

foto: AP/Scanpix
Teilora Svifta kopā ar Trevisa vecākiem.
Teilora Svifta kopā ar Trevisa vecākiem.

5. septembrī Teilore Svifta, tērpusies džinsa korsetē ar pieskaņotiem džinsa šortiem, bija manīta “Chiefs” spēlē pret Baltimoras “Ravens” Kanzassitijā. Jau toreiz spēles laikā viņa uzmundrināja komandu no ložas kopā ar Trevisa vecākiem.

12. septembrī slavenība pateicās savam puisim Trevisam, saņemot “MTV Video Music Awards” balvu par gada videoklipu, kas tika pasniegta Longailendā. Šobrīd Svifta ir paņēmusi pārtraukumu, bet oktobrī atsāks uzstāšanos Amerikas Savienotajās Valstīs un Kanādā.