50 gadi laulībā! Gleznotāja Ilze Avotiņa ar vīru Jāni eleganti nosvin zelta kāzas
foto: no privātā arhīva (Didzis Grozds)
Ilze satika Jāni vēl pirms studiju gadiem – viņa atrada sev tādu partneri, kurš atbalstītu, lai viņa varētu nodarboties ar glezniecību. Nu Avotiņu pāris nosvinējis savas Zelta kāzas.
Slavenības
2024. gada 17. septembrī, 05:49

50 gadi laulībā! Gleznotāja Ilze Avotiņa ar vīru Jāni eleganti nosvin zelta kāzas

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

Skaisti tērpušies, ar dejām un dziesmām draugu un radu lokā ģimenes mājā gleznainajā Liezērē kāzu piecdesmito jubileju nosvinēja gleznotāja Ilze Avotiņa kopā ar vīru konditoru Jāni Avotiņu.

50 gadi laulībā! Gleznotāja Ilze Avotiņa ar vīru J...

“Iemīlēties un apprecēties nav grūti. Bet zināt, ka viņa būs tā īstā... Man vienkārši palaimējās!” žurnālam "Kas Jauns" saka Jānis Avotiņš, savukārt viņa kundze teic: “Ir jauki pēc 50 kopdzīves gadiem uzzināt, ka Jāņa un manas mīļākās puķes zied vienā laikā – septembra sākumā –, tās ir dālijas un miķelīši, un tā varbūt ir viena no atslēgām uz mūsu zelta kopdzīvi.”

Jāņa un Ilzes laulībā izlolotas divas meitas – Katrīna Avotiņa un Kristīne Luīze Avotiņa, kuras arī ir gleznotājas, un Avotiņu acuraugs ir mazmeita Lizelote Anna. Savulaik kādā intervijā māksliniece Ilze Avotiņa atzina, ka viņai dzīvē vissvarīgākais ir ģimene, bērni un spēja noturēt attiecības ar savu partneri, sakot, ka galvenais ir saskatīt un novērtēt cilvēkā tikai labo, ko viņš var dot.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!