Mūžībā devies "Jackson 5" dalībnieks Tito Džeksons
foto: Vida Press
Tito Džeksons.
Mūzika
2024. gada 16. septembrī, 11:54

Mūžībā devies "Jackson 5" dalībnieks Tito Džeksons

Izklaides nodaļa

Jauns.lv/LETA

70 gadu vecumā no dzīves aizgājis leģendārās amerikāņu mūzikas grupas "Jackson 5" dalībnieks Tito Džeksons - superzvaigžņu Maikla un Dženetas Džeksonu brālis, svētdienas vakarā pavēstīja mūziķa dēli.

Mūžībā devies "Jackson 5" dalībnieks Tito Džeksons...

"Ar smagām sirdīm paziņojam, ka mūsu mīļotais tēvs, Rokenrola slavas zāles dalībnieks Tito Džeksons vairs nav kopā ar mums. Mēs esam satriekti, apbēdināti un ar salauztu sirdi. Mūsu tēvs bija neticams cilvēks, kuram rūpēja ikviens cilvēks un viņa labklājība. Daži no jums viņu pazīst kā Tito Džeksonu no leģendārās grupas “Jackson 5”, citi kā “treneri Tito”, bet vēl citi kā “Poppa T”," pausts ierakstā "Instagram".

Pēc līguma parakstīšanas ar studiju "Motown Records" 1969.gadā grupai, kurā muzicēja pieci brāļi Džeksoni, 60.gadu beigās un 70.gadu sākumā bija vairāki starptautiski hiti, cita starpā arī "I Want You Back", "ABC" un "I'll Be There".

Jaunākais brālis Maikls, kas kļuva par solo superzvaigzni, no dzīves aizgāja 2009. gadā 50 gadu vecumā. "Jackson 5" dalībnieki 1997.gadā tika uzņemti Rokenrola slavas zālē.