Seriāla "Emīlija Parīzē” zvaigzne Lilija Kolinsa kleitas dēļ gandrīz piedzīvo misēkli pirmizrādes vakarā
foto: action press/ Vida Press
Aktrise Lilija Kolinsa.
Slavenības
2024. gada 16. septembrī, 11:11

Seriāla "Emīlija Parīzē” zvaigzne Lilija Kolinsa kleitas dēļ gandrīz piedzīvo misēkli pirmizrādes vakarā

Gerda Ansone

Jauns.lv

35 gadus vecā britu-amerikāņu aktrise Lilija Kolinsa apmeklējusi seriāla “Emīlija Parīzē” ceturtās sezonas otrās daļas pirmizrādes pasākumu Romā.

Seriāla "Emīlija Parīzē” zvaigzne Lilija Kolinsa k...

Lilija Kolinsa bija ģērbusies rievota raksta zeltītā kleitā ar dekoratīvām biezas ķēdes plecu lencēm. Izvēlētais tērps lieliski izcēla Kolinsas slaido figūru. Savu koptēlu aktrise papildinājusi ar masīvām zelta rokassprādzēm un sarkanbrūnām augstpapēžu kurpēm ar vaļējiem purngaliem. Taču kleita gandrīz izspēlēja ļaunu joku ar TV zvaigzni. Izvēloties tērpu ar tik dziļu dekoltē daļas risinājumu, Lilija to bija uzvilkusi uz kailas miesas, neliekot krūšturi. Viņa gandrīz parādīja vairāk, nekā bija nepieciešams, kad mazliet paliecās uz priekšu, lai nosūtītu fotogrāfiem gaisa skūpstu.

foto: @antoniofraioli/ipa-agency.net/Shutterstock/ Vida Press
Aktrise Lilija Kolinsa gandrīz piedzīvo misēkli.
Aktrise Lilija Kolinsa gandrīz piedzīvo misēkli.

Seriāla “Emīlija Parīzē” jaunās sērijas sola vēl vairāk drāmas, taču pavisam citā vidē. Ceturtās sezonas otrās daļas reklāmas treileris rāda, ka Emīlija tagad ir Romā un ir iemīlējusies. Viņa izbauda Gabriela apskāvienus romantisku brīvdienu laikā kalnos, bet tad uzrodas puiša it kā gaidībās esošā draudzene Kamilla. Viņa vēl nav Gabrielam pastāstījusi, ka patiesībā nav stāvoklī. Viņas tests uzrādījis maldīgu pozitīvu rezultātu. Seriāla “Emīlija Parīzē” otrā daļa iznāk 12. septembrī, informē “Daily Mail”.

Lilija Kolinsa seriāla “Emīlija Parīzē” 4. sezonas otrās daļas pirmizrādē Romā