Restorāns Klusajā centrā pāriet uz veģetāro koncepciju
foto: Publicitātes foto
Bizness un ekonomika
2024. gada 16. septembrī, 09:53

Restorāns Klusajā centrā pāriet uz veģetāro koncepciju

Reklāmas projekts

Pagājušajā ceturtdienā restorāna “5 Elementi” (Elizabetes ielā 7) īpašnieki prezentēja atjaunotās oriģinālās ēdienkartes jauno koncepciju. Iestādes viesi turpmāk varēs nogaršot neparastus veģetāros ēdienus un novērtēt jau pazīstamu produktu drosmīgas kombinācijas. Restorāns kļūs ne tikai par vietu gastronomiskas pieredzes gūšanai, bet arī par filozofiskas idejas iemiesojumu par ceļu uz veselīgu dzīvesveidu.

Restorāna “5 Elementi” atjaunotā ēdienkarte veidota, balstoties uz sabalansēta uztura principiem un saudzīgām gatavošanas metodēm, lai maksimāli saglabātu produktu uzturvērtību.

“Pirms pieciem gadiem es uzdrošinājos pamest stabilu darbu banku jomā un atvērt restorānu. Mēs sākām bez pieredzes, ar lielu devu šaubu, bet ar milzīgu vēlmi radīt stilīgu, mājīgu vietu ar garšīgu ēdienu, elegantu maltīšu noformēšanu un rūpīgi atlasītiem vīniem. Šo piecu gadu laikā es uzzināju daudz ne tikai par gastronomijas pasauli, bet arī pati par sevi. Šobrīd esam uz jaunā posma sliekšņa un esam gatavi drosmīgam solim - turpmāk mūsu restorānā būs tikai veģetārā virtuve. Šī izvēle atspoguļo manu personīgo filozofiju un attieksmi pret veselīgu dzīvesveidu. Mēs atteicāmies no gaļas un zivs, bet saglabājam mūsu galvenos principus: garšīgs, veselīgs ēdiens, kvalitāte un estētika,”  stāsta Marina.

Jaunā ēdienkarte ietver šādas pozīcijas: marinēta bifeļu piena mocarella ar tomātiem, ciedru riekstiem un oregano; cepts brī siers pelnos ar kazenēm un lazdu riekstiem; biešu karpačo ar kazas siera uzpūteni, sēņu žuljēns ar saulē kaltētiem tomātiem, kā arī citi vegānu un veģetārie ēdieni.

Restorāns “5 Elementi” kļūs ne tikai par vietu, kur baudīt gardus ēdienus, bet arī par kopienas restorānu, vietu, kur līdzīgi domājošie cilvēki varēs pulcēties tematiskos vakaros, meistarklasēs un prezentācijās.

Plašāka informācija ir pieejama vietnē 5elementi.rest un sociālajos tīklos @restaurant_5elementi.

Restorāns “5 Elementi”