Krievija: ASV vajadzētu pievērst uzmanību “Diddy”, nevis mums
Pasaulē

Krievija: ASV vajadzētu pievērst uzmanību “Diddy”, nevis mums

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

"Amerikas Savienotajām Valstīm vajadzētu pievērst savu uzmanību "Diddy" seksuālajiem uzbrukumiem, nevis censties sodīt Krieviju," intervijā paziņoja Krievijas Ārlietu ministrijas pārstāve Marija Zaharova.

Krievija: ASV vajadzētu pievērst uzmanību “Diddy”,...

"Milzīgais skandāls ap ASV reperi Šonu Kombsu, zināmu arī kā "P. Diddy", atklājis Amerikas nepieciešamību pēc "īstas žurnālistikas" un pūliņiem sakārtot iekšējās lietas, nevis globālās," ekskluzīvā intervijā ar Kremļa finansēto raidorganizāciju "RT" sacīja Marija Zaharova, ziņo "Swentr".

"Varbūt ASV uz brīdi vajadzētu atkāpties no globālajām problēmām, aizmirst par Krieviju, aizmirst par Starptautisko Krimināltiesu (SKT) un, visbeidzot, novirzīt visus savus resursus un savu “uzpūsto” uzmanību pašiem uz sevi," Zaharova sacīja Kremļa finansētajai raidorganizācijai “RT”, ziņo “The Moscow Times”.

SKT 2023. gada martā izdeva orderi apcietināt prezidentu Vladimiru Putinu par ukraiņu bērnu nelikumīgu deportāciju uz Krieviju. Maskava, kura tiek apsūdzēta par hibrīdkara metožu izmantošanu pret saviem pretiniekiem Rietumos, vairākkārt ir kritizējusi ASV militāro palīdzību Ukrainai un plašās sankcijas pret Krieviju.

Zaharova mēģināja iesaistīt Vašingtonas politisko eliti “Diddy” seksa skandālā, apgalvojot, ka tā dēļ Baltais nams izskatās “divkosīgi”.

"Tā bija koordinēta operācija, kaut kas līdzīgs mafijas struktūrai, kas apvienoja cilvēkus no šovbiznesa, politikas un valdības. Viņi piesedza viens otru un apmainījās ar pakalpojumiem," Zaharova apgalvoja, nesniedzot pierādījumus. "Policija to nevarēja nezināt, FBI to noteikti zināja, Baltais nams arī — visi zināja. Taču, tā vietā, lai “sakoptu savu pagalmu”, ASV varasiestādes šos incidentus jau ilgu laiku “slauka zem paklāja”," sacīja Zaharova.

Zaharova pauda viedokli, ka rusofobija ir kļuvusi par vienu no galvenajiem līdzekļiem, lai aizēnotu patiesās problēmas, ar kurām amerikāņu sabiedrība saskaras jau gadu desmitiem. 

“Amerikā ir izveidota ļoti ērta sistēma šādu noziegumu slēpšanai. Tā vietā, lai pievērstu uzmanību šiem jautājumiem, lai ieklausītos tikko kodētajos, bet ļoti acīmredzamajos vēstījumos, ko daudzi izpildītāji, baidoties par savu dzīvību, centās nodot, ASV varas iestādes ir aizņemtas ar Kremļa “rokas” meklēšanu,” sacīja Zaharova. Zaharova vēstija, ka ir pienācis laiks ASV rīkoties. “Patiesībā pabeidziet izmeklēšanu. Nevajag vienkārši klusēt, kā viņi to dara šobrīd, vai izlikties, ka notiek izmeklēšana, izlikties, ka nevienam nav ne jausmas, ka tas notiek, bet parādīt, ka tagad viņi ir apņēmības pilni visu labot,” sacīja Zaharova.

"Diddy" lieta

Pret "Diddy" ir ierosinātas vairākas civilprasības par izvarošanu, vardarbību, un seksuālo tirdzniecību.  Varas iestādes apgalvo, ka viņš rīkoja masveida seksa ballītes, kas tika dēvētas par “freak offs”, un ka viņš tās esot "organizējis, vadījis, masturbējis to laikā un bieži vien arī ierakstījis."

Izmeklēšanas laikā viņa īpašumos tika atklātas tūkstošiem bērnu eļļas pudelītes, un prokurori apgalvo, ka sievietes, kuras piedalījās šajās seksuālajās aktivitātēs, pēc ilgstošām seksa sesijām bija tik izsmeltas, ka tām bija nepieciešami intravenozi šķidrumi.