Lielā katlā uzvāri 800 ml dārzeņu buljona (100ml atstāj mērcei), pieber kukurūzas putraimus un sāli, vāri aptuveni 20 minūtes, ik pa laikam apmaisot. Vārīšanās beigās pielej kokosriekstu pienu un pievieno muskatriekstu.
Kamēr gatavojas polenta, pagatavo sēņu ragū. Sagriez sīpolu, smalki sakapā ķiploku un visu apcep uz pannas dažas minūtes.
Sagriez plānās šķēlītēs sēnes, pievieno tās sīpoliem un ķiplokiem.
Pieber sāli, piparus un timiāna lapiņas
Apmaisot cep aptuveni 10 minūtes, līdz sēnes ir gatavas (paliek zeltaini brūnas).
Pielej sarkanvīnu un cep vēl dažas minūtes, līdz vīns gandrīz iztvaiko.
Izšķīdini cieti aukstā dārzeņu buljonā, pielej to klāt sēnēm un apmaisot gatavo vēl aptuveni, līdz izveidojas mērces konsistence.
Baudi karstu polentu, pārlejot ar sēņu ragū un rotājot ar timiāna lapiņām.