Katliņā ielej saldo krējumu, pievieno sviestu un uz nelielas uguns sviestu izkausē.
Cepumus sasmalcina, pievieno krējuma-sviesta masu un samaisa. Pievieno kļavu sīrupu. Ja konfektes nav paredzētas bērniem, tad kļavu sīrupa vietā var pievienot kādu liķieri.
No cepumu masas izveido bumbiņas valrieksta lielumā, sakārto uz dēlīša un novieto ledusskapī uz 1-2 st.
Šokolādi izkausē ūdens peldē. Sagataves no ledusskapja uzdur uz koka iesmiņiem un uzmanīgi iemērc izkausētā šokolādē. Konfektes dekorē, pārkaisot ar Himalaju sāli.
Iesmiņus ar konfektēm sakārto glāzē vai krūzē lai šokolāde nožūst.
Pasniegt konfektes var gan uz iesmiņiem, gan saldumu traukā.