foto: Shutterstock
Sīpoliņus sagriez gredzenos, noskalotus un nosusinātus spinātus rupji sakapā.
Katliņā sakarsē 1 ēdk. sviesta, iesijā miltus un maisot turpini karsēt, līdz sāk smaržot. Ar putu slotiņu iekul ūdeni un pienu. Uzvāri un uz lēnas uguns vāri kādas 5 minūtes.
Tikmēr izvāri olas pusmīkstas.
Šķiņķa šķēlītes pārgriez šķērsām uz pusēm. Pannā sakarsē atlikušo sviestu un apcep šķiņķi kraukšķīgu. Izņem no pannas.
Pannā palikušajās taukvielās ieber sīpoliņus un minūti pasautē. Pievieno spinātus un karsē, līdz sakrītas. Pieber sāli un muskatriekstu.
Mērcē iemaisi etiķi un sinepes, pieber sāli un piparus.
Olas strauji atdzesē zem auksta ūdens strūklas un nolobi. Pasniedz ar sinepju mērci un spinātiem. Izrotā ar ceptajiem šķiņķa gabaliņiem.