Ūdeni sajaukt ar pienu un mazliet uzsildīt (ne pārāk karstu). Pievienot raugu, sāli un cukuru. Samaisīt, kamēr raugs izšķīst. Citā bļodā izsijāt miltus, iesist olu, pievienot piena maisījumu un iemīcīt mīklu. Pievienot olīveļļu un mīcīt tik ilgi, kamēr mīkla atlīp no pirkstiem. Miklu apsegt ar tīru dvielīti un nolikt siltā vietā lai zurūgst. Pēc 40 min. mīklu iemīcīt atpakaļ un atstāt rūgt vēl uz 40 min.
Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 220-230 grādiem. Mīklu sadalīt divās daļās un izrullēt 25-30cm diametrā. Cepešpannu izklāt ar cepamo papīru, ieklāt izrullēto mīklu. Mīklu apsmērēt ar vīriešu zapti un uz 4-5 min. ievietot cepeškrāsnī.
Vārītus kartupeļus sagriezt ripiņās 3-4 cm vai sadrupināt un sakārtot pa virsu jau apgrauzdētai picai. Ja kartupeļu miza ir biezu, tad kartupeļus nomizot. Pārkaisīt ar rīvētu Parmezānu, rozmarīnu un sāli. Cept vēl apmēram 15 minūtes.
Picu sagriezt un pasniegt uzreiz.