foto: Shutterstock
Uzkarsē krāsni līdz 180 grādiem. Cepamo plāti (30x40 cm) izklāj ar cepamo papīru, ko iezied ar eļļu.
Olas ar cukuru puto ar mikseri līdz vieglām putām – aptuveni 7 minūtes; ar karoti paceļot, tām jānotur forma. Iesijā miltus un cieti. Rūpīgi iecilā, uzmanoties, lai olu masa nesaplok. Masu izlīdzini uz plāts un cep 12 minūtes, līdz virsa sāk brūnēt.
Izņem no krāsns. Biskvītu ar visu papīru uzmanīgi sarullē, sākot no garākās malas. Ļauj atdzist.
Biskvītu vieglītēm atritini, pārsmērē ar brūkleņu ievārījumu vienmērīgā slānī un, sākot ar garāko malu, atkal sarullē, taču šoreiz noplucinot cepamo papīru.
Rollbiskvītu pārsijā ar pūdercukuru un pēc patikšanas rotā ar ogām.