foto: Shutterstock
Konditoreja
2024. gada 9. jūnijā, 10:00

Biezpiena cepumi ar magonēm

Viss ģeniālais ir vienkāršs – arī šie cepumi, kas garšos gan lieliem, gan maziem.

Pagatavošana

30 min
1

Biezpienu samīci ar sviestu un miltiem viendabīgā mīklā.

2

Nokaisi darba virsmu ar miltiem un uz tās izveltē biezpiena mīklu aptuveni ½ cm biezumā. Atsevišķā traukā sajauc cukuru ar magonēm.

3

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Ar cepampapīru izoderē plāti. Ar glāzi izspied ripas, kuras apviļā cukura un magoņu jaukumā, pārloki uz pusēm un liec uz cepamplāts.

4

Cep aptuveni 20 minūtes. Atdzesē.