Gaļas ēdieni
2024. gada 12. septembrī, 12:00

Cālis asais, ar bietēm

Šad un tad ir vēlme nobaudīt ko pikantu. Šo ēdienu iecienījuši Brazīlijā, kur karstuma dēļ praktiski katram ēdienam tiek pievienoti čili pipari. Iemesls ļoti vienkāršs - tā ēdiens ilgāku laiku nebojājas.

Pagatavošana

1

Vistu ar visām garšvielām (izņemot čili piparus) izvāri līdz gatavībai. Vistas gaļu atdali no kauliem un sagriez palielos gabalos.

2

Tomātu noblanšē, noņem ādu, sagriez gabaliņos un uzvāri kopā ar sarīvētu bieti.

3

Sīpolus sagriez, apcep eļļā kopā ar čili pipariem un pievieno tomātu un biešu maisījumu.

4

Pievieno vistu, visu sajauc kopā.

5

Pasniedz karstu.