Norīvē citronam miziņu, sīpolu un pētersīļus smalki sakapā, ķiploku izspied caur spiedi.
Bļodā ber rīvmaizi, pievieno pienu, olu, ķiploku, citrona miziņu un pētersīļus. Samaisi un atstāj apmēram uz 10 minūtēm, lai rīvmaize uzbriest.
Masai liec klāt gaļu, sīpolu, sāli un piparus. Visu samaisi, samīci un veido nelielas bumbiņas.
Pannā ielej eļļu, pievieno 1 ēdk. sviesta un ļauj izkust. Liec uz karstas pannas gaļas bumbiņas un cept, līdz tās no visām pusēm brūnas un gatavas. Izņem no pannas.
Tajā pašā pannā ieliec atlikušo sviestu, pagaidi, līdz tas izkūst, tad pieber miltus. Maisot cep, līdz milti nedaudz apbrūnē, tad lēnām lej klāt buljonu un saldo krējumu. Pieliec sojas mērci, sinepes, sāli un piparus pēc garšas. Vāri uz mazas uguns, līdz mērce sāk sabiezēt. Liec mērcē gaļas bumbiņas, apmaisi un karsē 2–3 minūtes.
Pasniedz ar kartupeļu biezeni, sālsūdenī blanšētiem zaļajiem zirnīšiem un brūkleņu ievārījumu.