foto: Shutterstock
Nomizotus kartupeļus liec verdošā sālsūdenī un vāri aptuveni 10 minūtes.
Tikmēr papriku sagriez četrās daļās, iztīri un sagriez strēmelītēs, tomātus – astoņās daļās.
Cepeškrāsni sakarsē līdz 200 grādiem.
Pannā sakarsē eļļu un apcep malto gaļu. Pieber sāli, malto papriku un piparus.
Kartupeļus nokās, iztvaicē un sagriez šķēlēs. Pusi kartupeļu pildi ietaukotā sacepumu veidnē. Virsū kārto papriku, tomātus un malto gaļu. Pašā virsū liec atlikušos kartupeļus.
Krējumu sakul ar sāli, malto papriku un pipariem. Pārlej produktiem veidnē.
Liec krāsnī un cep aptuveni 30 minūtes. Izņem laukā un vienmērīgi uzber sieru. Cep vēl aptuveni 15 minūtes.