foto: Shutterstock
Šašliku sagriez mazākos gabalos, ja gaļas gabali ir pārāk lieli.
Sīpolu un 2 ķiploku daiviņas nomizo un sasmalcini. Burkānus un kartupeļus nomazgā. Burkānus sagriez pabiezās šķēlēs.
Katlā ar biezu apakšu izkausē sviestu un ātri apcep šašliku. Ar putu karoti gaļu izņem un turpat apcep sīpolus un ķiplokus. Pievieno burkānus un apcep arī tos. Pievieno buljonu, gaļu un kartupeļus, apsedz ar vāku un uz nelielas uguns sautē apm. 30 min.
Pašās beigās pievieno zaļos zirnīšus un pēc pāris minūtēm uguni izslēdz. Pievieno sasmalcinātus pētersīļus un atlikušo ķiploka daiviņu, apsedz ar vāku un uz 10 min. atstāj ievilkties.