foto: Publicitātes
Bunkus birojs gatavs maksāt 10 000 eiro tam, kas palīdzēs atklāt slepkavību
2018. gada 21. jūnijs, 09:36

Bunkus birojs gatavs maksāt 10 000 eiro tam, kas palīdzēs atklāt slepkavību

Jauns.lv / LETA

Bunkus birojs šodien ir izsludinājis līdz 10 tūkstošu eiro atlīdzību par vērtīgu informāciju, kas palīdzētu atklāt Mārtiņa Bunkus slepkavību. Birojs ir piesaistījis speciālistus šīs informācijas saņemšanai un apstrādei un tālāk sadarbosies ar Valsts policiju. Birojs nodrošinās pilnīgu informācijas konfidencialitāti, portālu Jauns.lv informēja Bunkus birojā.

“Izsludinot atlīdzību, mēs ceram izmeklēšanas gaitā uzturēt uzsākto intensitāti un atrast nozīmīgus faktus, kas apstiprinātu vienas vai otras versijas pareizību. Policija aktīvi strādā, taču pagājušas ir vairākas nedēļas un negribam zaudēt laiku. Ceram, ka atlīdzība dos pavērsienu izmeklēšanā,” saka Jekaterina Galuška, Bunkus biroja vadītāja.  Atlīdzībai nav termiņa ierobežojuma un tā tiks izmaksāta personai vai personu grupai, kuras sniegtā informācija dos nozīmīgu vai izšķirošu pavedienu, lai atklātu noziegumu un notvertu vainīgos.

Personas, kuru rīcībā varētu būt vērtīga informācija, tiek aicinātas sazināties pa tālruni: +371 200 93 332 vai e-pastu: palidzi@protonmail.com.

Cik tālu pavirzījusies izmeklēšana

Šonedēļ Valsts policija vēstīja, ka ir bijusi jēga lūgt videoreģistratora datus no šoferiem, kuru auto slepkavības dienas rītā brauca pa Mežaparku. "Gribētu pateikt lielu paldies sabiedrībai, jo šie video reģistratori, kas tika nodoti policijas rīcībā ir zināmā mērā palīdzējuši kriminālprocesā,” pauda iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis.  

Viņš atzina, ka pašlaik Valsts policija aktīvi sadarbojoties ar kaimiņvalstīm – Lietuvu, Igauniju, kā arī ar Poliju un Vāciju. Aktīvi tiekot piesaistīti arī papildus resursi policijas darbību veikšanai.  Ministrs atzina, ka izmeklēšanas process šobrīd ir aktīvs un pavirzījies uz priekšu, taču pateikt galveno Bunkus slepkavības versiju šobrīd neesot iespējams.

Atvadas no noslepkavotā maksātnespējas administratora Mārtiņa Bunkus

Atvadas no noslepkavotā maksātnespējas administratora Mārtiņa Bunkus

gallery icon

Kā ziņots, Bunkus tika nošauts 30.maija rītā, kad viņš ar automašīnu brauca garām Rīgas Meža kapiem. Īsi pēc slepkavības netālu no notikuma vietas tika sadedzināta ar viltotiem valsts numuriem aprīkota automašīna, kura, visticamāk, bija saistīta ar slepkavību. Par notikušo policijā sākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana. Viena no galvenajām versijām ir, ka slepkavība saistīta ar upura profesionālo darbību un iepriekš tā rūpīgi izplānota.

Pie Brāļu kapiem nošauts maksātnespējas administrators Mārtiņš Bunkus

gallery icon

Pie krematorijas nodedzis furgons, kas izmantots Bunkus noslepkavošanā

gallery icon