foto: Ekrānuzņēmums
Populāra Rīgas klīnika par 120 eiro piedāvā saziņu ar eņģeļiem un gaišreģes pakalpojumus
Agnese Ziediņa-Zariņa.
Sabiedrība
2018. gada 17. aprīlis, 07:01

Populāra Rīgas klīnika par 120 eiro piedāvā saziņu ar eņģeļiem un gaišreģes pakalpojumus

Jauns.lv

Daudziem zināmā "Āgenskalna klīnika" tradicionālajā medicīnā iepludinājusi gaišreģes un dziednieces pakalpojumus, kas turklāt tur nebūt nav lēts prieks. Šo faktu par tumsonību nosaukusi, piemēram, pazīstamā žurnāliste Sandra Veinberga.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ar "Āgenskalna klīnikas" vadītāja Edgara Medņa svētību darbu tajā sākusi Agnese Ziediņa-Zariņa, kura sevi piesaka kā dziednieci, gaišreģi, personības izaugsmes treneri un kopš bērnības redz eņģeļus, garus, cilvēku pavadoņus un arī mirušās dvēseles. Pati privātklīnika Agnesi sauc par "Latvijā atpazīstamāko" gaišreģi un dziednieci. 

Informācija par gaišreģes Ziediņas-Zariņas pakalpojumiem klīnikas mājaslapā vēl nesen bija, taču nu tā pazudusi un vairs nav atrodama. Iespējams, tas noticis pēc tam, kad par šādu rūpalu sāka interesēties "Dienas Biznesa" žurnāliste Lelde Petrāne.

Proti, portāls Db.lv vēstīja, ka Agneses Ziediņas-Zariņas pakalpojumi par enerģētikas sakārtošanu stundas garumā maksāja 160 eiro; saziņa caur viņu ar sargeņģeli vai paviesošanās savā iepriekšējā dzīvē ir nedaudz lētāka - 120 eiro. Dziedniecības pakalpojums ir par ziedojumiem un neilgst vairāk kā 30 minūtes. Kā "Dienas biznesam" skaidroja "Āgenskalna klīnkas" vadītājs Edgars Mednis, šāda tipa pakalpojums tur ieviests nesen - pirms pāris mēnešiem, bet jau attaisnojis liktās cerības, jo "pieraksts pie Agneses ir diezgan noslogots". Viņš šo dziednieci izvēlējies tāpēc, ka pazīst jau ilgi un zina, kā viņa strādā un ko dara.

foto: Ekrānuzņēmums
Agnese Ziediņa-Zariņa.

Jāatzīmē, ka sertificēt šo pakalpojumu nav iespējams. Mednis skaidro, ka pakalpojumu klāsts viņa klīnikā mainās ik pa laikam, un šajā gadījumā gaišreģe sadarbojas ar tradicionālo medicīnu, turklāt kritika par Agneses darbu līdz šim neesot saņemta. Vadītājs uzsver, ka ārstēšanā ir svarīgi, lai mijiedarbojas tradicionālā un netradicionālā medicīna, turklāt pasaulē arvien populārāka kļūstot holistiska pieeja cilvēka ārstēšanā, vēsta Db.lv. Jāpiebilst, ka pats Edgars Mednis ir ārsts-homeopāts.

Pirms četriem gadiem "YouTube" vietnē ievietots video, kurā Agnese stāsta par savu pieredzi, kā sapratusi savas ezoteriskās spējas.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās