FOTO: ar vērienīgu pikniku Rīgā atzīmēta ASV Neatkarības dienas 241. gadadiena
Runu saka ASV Vēstniece Latvijā Nensija Bikofa Petita.
Sabiedrība
2017. gada 3. jūlijs, 11:40

FOTO: ar vērienīgu pikniku Rīgā atzīmēta ASV Neatkarības dienas 241. gadadiena

Kasjauns.lv

4.jūlijā tiks svinēta ASV Neatkarības 241. gadadiena. Lai atzīmētu šo notikumu, nogalē Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā pulcējās ap 800 cilvēku – amerikāņi, latvieši un citu valstu pārstāvji. Svētku pikniku pildīja Amerikas tradīcijas, ēdieni, mūzika un aktivitātes. Šo pasākumu jau otro gadu jūlija pirmajā sestdienā rīko Amerikas Tirdzniecības palāta Latvijā (ATPL).

Rīgā atzīmēta ASV Neatkarības dienas 241. gadadiena

4.jūlijā tiks svinēta ASV Neatkarības 241. gadadiena. Lai atzīmētu šo notikumu, nogalē Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā pulcējās ap 800 cilvēku ...

gallery icon
308

Pasākuma viesus klātienē sveica ATPL prezidents Ēriks Eglītis, ASV Vēstniece Latvijā Nensija Bikofa Petita un pasākuma galvenā sponsora "Citadele banka" vadības komandas loceklis Uldis Upenieks.

ASV vēstniece Latvijā uzsvēra, ka: “Neatkarības diena ir brīnišķīgs laiks svinēt ilgstošo draudzību starp abām mūsu valstīm un godināt drosmīgos vīrus un sievas, kuri tik daudz upurēja, lai aizsargātu un nosargātu mūsu lielo nāciju neatkarību. Un labākais veids, kā godināt vakardienas varoņus, ir ieguldīt vēl lielāku darbu nākotnes vārdā.”

ATPL ir vadošā ārvalstu tirdzniecības palāta Latvijā, pārstāvot vairāk kā 140 uzņēmumu. ATPL mērķi ir veicināt un stiprināt tirdzniecību, investīcijas, partnerību un draudzību starp ASV un Latviju, kā arī kalpot par viedokļu, zināšanu apmaiņas un kontaktu platformu biedriem, partneriem un starptautiskās uzņēmēju sabiedrības pārstāvjiem Latvijā. Palātas mērķi sakņoti četros pamatprincipos: godprātīga, atbildīga, uz sadarbību un izcilību vērsta darbība.