foto: LETA
Liepnieks tviterī paziņo, ka Strīķe esot "galīgi nodzērusies"
Svētdienas vakarā polittehnologs publiski paudis savas pārdomas par Jutas Strīķes dzīvesveidu.
Politika
2017. gada 2. aprīlis, 22:59

Liepnieks tviterī paziņo, ka Strīķe esot "galīgi nodzērusies"

Kasjauns.lv

Odiozais polittehnologs svētdienas vakarā - visticamāk, skatoties analītisko raidījumu bloku - tviterī vaļsirdīgi paudis, ja Juta Strīķe, viņaprāt, esot galīgi nodzērusies.

Diskusijās par šo izteikumu Liepnieks neiesaistījās, tā arī neatbildot citiem tvītotājiem, kāds gan pamats šādam skaļam izteikumam. 

Kā zināms, Jurģis Liepnieks ilgstoši saistīts ar Rīgas domes varas partiju "Saskaņas centrs". Vai tieši viņš strādā pie Nila Ušakova komandas kampaņas arī šogad, skaidri nav izskanējis.

Kasjauns.lv jau vēstīja, ka Juta Strīķe ir flagmanis pašvaldību vēlēšanās "Jaunajai konservatīvajai partijai". Partijas redzamākā figūra un vadītājs ir Jānis Bordāns. 

Strīķe iepriekš pauda, ka "nekad nestātos kādā no pie varas esošajām partijām". Iekļūstot Rīgas domē, viņa vēloties izskaust nesaimniecisku rīcību un radikāli mainīt kadru politiku, ziņoja LETA.

Svētdienas vakarā TV3 raidījums "Nekā personīga" izskanēja, ka Strīķe, bijusī Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) vadītāja vietniece, pirms 15 gadiem esot slēpusi kādas avārijas pēdas. Strīķe pārmetumus sauc par rupjiem meliem, turklāt šo apgalvojumu autors, kurš apgalvo, ka KNAB darbinieku vietā uzņēmies vainu par avāriju, nav veicis nekādus soļus, lai pierādītu savu taisnību.

Par Jutas Strīķes dzīvesveidu un to, vai viņa izskatās "nodzērusies", jebkurš var spriest, apskatot attēlus, kas tapuši šogad martā: 

Juta Strīķe 2017.gada pavasarī

gallery icon