foto: Pixabay.com
Vīrieša atzīšanās: kāpēc sieva man ir svarīgāka par bērniem
Attiecības
2018. gada 27. novembris, 06:02

Vīrieša atzīšanās: kāpēc sieva man ir svarīgāka par bērniem

Jauns.lv

Rakstnieks Maiks Berijs savā bloga ierakstā skaidro, kāpēc sieva viņam ir svarīgāka par bērniem, un uzsver, kā šādai domāšanai vajadzētu būt ikvienā ģimenē. Viņa ieraksts ir izpelnījies plašu popularitāti, tomēr viedokļi par to ir atšķirīgi. Kamēr vieni kritizē autoru, citus viņa raksts iedvesmojis un pamudinājis mainīt domāšanu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Maiks un viņa sieva Kristīna audzina 8 adoptētus bērnus. Viņi jau 17 gadus dzīvo laimīgā laulībā un ir sociāli aktīvi, cenšoties palīdzēt citām ģimenēm risināt ikdienas problēmas un veidot harmoniskas attiecības.

Vietnē "The Bright Side" apraksta Maika ikdienu: "Parasti 20:30 es saku savām pusaudzēm meitām - ir laiks. 21:00 es saku viņām: "Laiks iet uz savu istabu." Un daru to gandrīz katru vakaru. Viņas strīdas: "Kāpēc mums jau jāiet gulēt? Mēs vairs neesam bērni!"

Tad es viņām atbildu: "Jums nav obligāti jāiet gulēt, es vienkārši lūdzu jūs doties uz savu istabu. Mēs ar mammu neesam redzējušies visu dienu, jo bijām aizņemti katrs savā darbā. Mums vajag laiku, lai pabūtu kopā."

Meitenes tad plikšķina acis. Taču pie šīs tradīcijas turamies jau ļoti sen. Mēs jau 15 gadus esam vecāki, un bērni nekad nav paņēmuši visu mūsu laiku. Abi ar sievu mēs daudz laika pavadām kopā ar bērniem. Taču ne 24 stundas diennaktī un 7 dienas nedēļā.

Mēs mīlam savus bērnus, un viņiem, protams, ir milzīga nozīme mūsu dzīvē. Viņi vienmēr var mums uzticēties, mēs allaž viņiem palīdzēsim un atbalstīsim. Taču bez bērniem esam arī "mēs". Mūsu attiecības. Kristīnai un man ir jārūpējas, lai mūsu laulība būtu stipra un attiecības veselīgas. Un tam ir vairāki iemesli. Lūk, daži no tiem," raksta Maiks Berijs.

Viņš zemāk uzskaita šos iemeslus, katru no tiem paskaidrojot tuvāk.

Nākamā lapa: Veselīga laulība ir ģimenes pamatakmens. Vīrs un sieva satur to kopā, ne jau bērni